torek, 19. maj 2015

Uživanje Moët Ice Impérial je kršenje pravil s stilom

Nobeno poletje ni popolno brez oddiha na modni lokaciji ob vodi, naj gre za morje, plavajoči bar, zabavo ob bazenu ali zabavo na splavu: letos bo Moët Ice Impérial idealen spremljevalec za vse našteto. Moët Ice Impérial namaka prste v tople in vabljive vode poletja in se letos odpravlja na plaže. Zven ledene kocke že nakazuje poletje. Moët Ice Impérial krši tradicionalna pravila za pitje šampanjca in to s stilom. Navsezadnje gre za svež veter z morja na področju šampanjca.
Gre namreč za prvi šampanjec na svetu, ki je ustvarjen posebej za to, da ga lahko uživamo z ledom, predvsem pa je namenjen dnevnim družabnim srečanjem na najbolj prestižnih lokacijah za zabave v toplem vremenu. Moët & Chandon se je na podlagi več kot 270 let izkušenj v pridelavi vin in v slogu svojega inovativnega duha domislil te radikalne nove rešitve za uživanje v šampanjcu z ledom. Prepoznaven stil bo pripeljal tudi na plažo, kamorkoli se bodo letošnje poletje odpravili ljubitelji šampanjca, lahko s seboj vzamejo Moët Ice Impérial, tudi na vodno gladino.
Moët & Chandon je predstavil Moët Ice Impérial plavajoči bar, simbol poletnih zabav za 2015. Ta omejena serija vključuje posebno bojo Moët Ice Impérial, ki deluje kot plavajoči pladenj in prinaša kanček blišča v stilu Moët & Chandon. V priloženi beli torbi za plažo je šest velikih kozarcev, s katerimi lahko poletno zabavo ponesemo kamorkoli ter jo prenašamo z ene lokacije na drugo. Set vsebuje 1,5-litrsko steklenico Moët Ice Impérial, prvič letos ponujajo šampanjec v tem razkošnem formatu. Dve živahni vizualizaciji tega leta, ki ju je pripravil fotograf Olaf Wipperfurth, odlično utelešata omejeno serijo in bistvo duha Moët Ice Impérial, letos torej na vodni gladini.
"Moët & Chandon slovi po inovativnosti in nič ne uteleša našega pionirskega duha bolje, kot Moët Ice Impérial, prvi šampanjec svoje vrste," je dejal Arnaud de Saignes, mednarodni direktor za marketing in komuniciranje pri Moët & Chandon. Moët Ice Impérial se streže izključno z ledom v velikih kozarcih za vino, ki naredijo osvežujočo izkušnjo še bolj - svežo. Moët Ice Impérial polnijo v razkošne bele lakirane steklenice s črno kravato, zlato nalepko in srebrno zasnovo, ki ponazarja eleganco in inovativnost podjetja. Pri Moët Ice Impérial sadni intenzivni nos kombinira močne okuse tropskih sadežev: manga in guave, radodarnost koščičastih sadežev, kot so nektarine, ter izvirno noto malin in kosmulj. V ustih velikodušno združuje zaokroženost in svežino raznovrstne, sočne in razkošne 'sadne solate' z očarljivo sladkostjo karamele in kutinove marmelade ter s svežo kislostjo kosmulj in ingverja. Mešanica dodatno uglasi svojo izjemno uravnoteženost, ko se sreča z ledom, saj ob tem ustvari intenzivno in bogato sadno doživetje svežine za trenutek čistega užitka.
"Pri kateremkoli drugem šampanjcu bi dodajanje ledu porušilo ravnotežje. Vendar inovacija, uporabljena pri Moët Ice Impérial, omogoča popolno ravnovesje, ki je doseženo v kombinaciji z ledom," pravi Benoît Gouez, Chef de cave pri Moët & Chandon. "Intenzivna sadna nota in polnost okusa Moët Ice Impérial v ustih se namensko poudarita, da nakažeta učinek hlajenja in taljenja ledu, ki iz pijače naredi popolnega poletnega spremljevalca." Moët Ice Impérial je torej kot ustvarjen za poletne zabave in je eleganten način za pobeg na topla in eksotična prizorišča. A sploh ni treba čakati na vroče poletne dni, da doživimo to izjemno izkušnjo. Jaz že dobro vem, s čim bom z bližnjimi nazdravila danes, na svoj rojstni dan... Svoj ledeni užitek lahko poiščemo pri uvozniku Merit International, lahko ga kupimo na spletu ali pa se odpravimo na eleganten požirek šampanjca z ledom na izbrano lokacijo, kjer ga strežejo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar