ponedeljek, 11. maj 2015

Udobje, po katerem hrepenijo stopala - čevlji ARA

Poletje je pred vrati. Spet bomo pokazale več kože, noge in končno bomo pustile nožnim prstkom na svetlobo. Čas je, da prevetrimo tudi svojo omaro z obutvijo. Danes so za predstavnike medijev v trgovini ARA v ljubljanskem BTC-ju (hala A2) pripravili predstavitev novih modelov obutve ARA, ki uporabnice že dolga leta razveseljuje z najbolj udobno, a tudi modno obutvijo.
Čevlji Ara se ponašajo, kot smo lahko ugotovile tudi same, ko smo jih pomerjale, z vrhunskim udobjem, naravnimi materiali (zelo kakovostno in neverjetno mehko usnje), velikim izborom dolžin in širin obutve, ter videzom, ki sledi modnim trendom. Ara je obutev, ki jo lahko nosita tako mama kot hči, v njej se bosta obe odlično počutili. ARA je moda, ki preprosto ustreza vsem!
Seveda tudi moški in fantje niso zanemarjeni, nad ponudbo v moškem kotičku bodo očarani. Kot vemo, moški kupujejo manj, kot ženske, a pri tem jih vodi predvsem želja po kakovosti. Raje imajo nekaj parov manj v omari in da so ti visoko kakovostni. ARA jih bo v tem smislu navdušila, tudi za naše gospode in sinove pa je poskrbela z obiljem modelov za pomlad in poletje.
Kot smo prisotne ugotavljale na predstavitvi, so čevlji ARA povsem druga zgodba, ko jih daš enkrat na nogo. Če smo jih na polici opazile šele v drugem poskusu, so nas na nogah prepričale že v prvem. Nošenje čevljev ARA se namreč z vso pravico lahko primerja s hojo po božansko mehkih oblačkih! Predstavnika podjetja sta nam razložila tudi zahteven proces izdelave te vrhunske obutve (ki pa je na voljo po povsem sprejemljivih cenah) in večinoma ročen proces izdelave, ki omogoča, da so vsi deli čevlja sestavljeni skupaj do potankosti.
za to priložnost sem se prelevila v manekenko
Kopito čevlja omogoča visoko udobje nošenja čevlja tudi v razmerah, ko smo na nogah ves dan. V tej obutvi se noga ne poti in se počuti zelo dobro, s tem pa tudi mi. Dodaten plus je, da ta obutev prihaja v različnih velikostih (polovične številke, različne širine glede na stopalo), saj nobena noga ni drugi enaka in to bo olajšanje za vse, ki težko najdejo 'industrijsko' obutev zase.
težko se je bilo odločiti med poletnimi balerinami in vedno vsestransko uporabno pohodno obutvijo!
Letošnji modeli so ne le vrhunsko narejeni, ampak upoštevajo tudi modne smernice, prihajajo v zelo prijetnih barvah in so okrašeni s pentljami, kristalčki ter drugimi okrasi ali pa so modno perforirani ob straneh, veliko je tudi lakiranega usnja. Še ena dobra novica je, da imajo v trgovini zelo široko ponudbo torb svoje znamke, kar pomeni, da bomo čevlje ARA brez težav uskladile s svojo najboljšo prijateljico, vsakodnevno spremljevalko.
na koncu sem se odločila takole
Kaj hitro sem tudi sama ugotovila, da bo treba nepremišljene 'plastične' nakupe s spleta, ki so me zaradi trendovske oblike omamili v trenutku slabosti, potem pa jih nikoli nisem nosila, ker so bili preveč utrujajoči za nogo že po nekaj minutah, zamenjati s kakovostno obutvijo, kakršna se dobi pri Ari.
Če ste tudi vi pristaš(inja) filozofije, da je bolje manj in tisto kakovostno, lahko obutev Ara poiščete v ARA trgovinah v Ljubljani v Plavi laguni, na Koseški tržnici, v BTC dvorani A2 ter na Miklošičevi ulici ter v prodajalnah Mass, Gala, Maxi, Peko, Kopitarna, Ars, Trend in Paprika. In ker sem malce lokalpatriota, ne morem mimo omembe, da imamo tudi v Domžalah svojo ARO in sicer v Breza centru (zraven Interspara).

Ni komentarjev:

Objavite komentar