petek, 08. maj 2015

Nagradna igra: nova dišava Calvin Klein Eternity Summer!

Se tudi tebi zdi, da smo se komaj poslovili od zime in se malce nadihali pomladne svežine, pa so že tukaj vroči sončni dnevi, ki že skoraj resno dišijo po poletju, prežetem z modrino morja in neba, dnevi, ki obetajo prijeten dopust ali pa na videz neskončno sprehajanje po promenadi, morda posedanje ob osvežilni pijači v najljubši družbi? Kot nas sončno vreme spomni na poletje in eksotične plaže, osvežujoče napitke, poletno sapico in brezskrbne užitke, sta sodobni in vznemirljivi tudi novi dišavi Calvin Klein ETERNITY SUMMER za poletje 2015 v omejeni izdaji. Steklenički naravnost opevata lepoto eksotičnega otočja.
Zanjo so pri proizvajalcu Coty Prestige pripravili vodno-cveten izbor sestavin, zanj pa sveže-aromatično-praprotni, za drzen in moderen skok v poletje. Obe novi dišavi sta na trg prišli v omejeni verziji. Pobegnita skupaj v eksotiko, prepustita se lepoti brezmejnega obzorja, kjer se širno morje zliva v barvito poletno nebo. Njena vodno-cvetna dišava ETERNITY Summer for Women je sestavljena iz dišavnih not hruške, potonike in sandalovine, zato je sveža, cvetna in topla obenem. Na voljo je kot 100 ml parfumska voda (priporočena cena zanjo je 68 evrov).
Sveže aromatično praprotna dišava zanj je prav tako na voljo v 100-ml steklenički kot toaletna voda. ETERNITY Summer for Men (cena 52,86 evra) diši kot zrak oceana, listi fige in les. Dišava je energična, poživljajoča in baje povzroča pravo odvisnost. O zapeljivosti ženskega vonja Calvin Klein Eternity Summer za letošnje poletje se boš morda lahko prepričala tudi sama, če boš sodelovala v nagradni igri, ki poteka do 17. maja 2015. V sodelovanju s podjetjem Everet eni srečnici namreč podarjam žensko dišavo.
Pošlji svoje podatke in pravilen odgovor na elektronski naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com, vprašanje pa se glasi: Naštej sestavine, iz katerih je narejena nova ženska dišava Calvin Klein Eternity Summer. Veliko sreče!

1 komentar:

  1. Dišavo je prejela Margareta Pugelj iz Kopra. Čestitam!

    OdgovoriIzbriši