nedelja, 17. maj 2015

Nagradna igra: anti-age krema Vichy LIFTACTIV Supreme

Čas, ki mineva, na obrazu pušča sledove. Utrujena koža, ki jo opazimo zvečer, je znak njenega staranja čez dan. Vichy LIFTACTIV Supreme je nova generacija anti-age nege, ki se iz ure v uro spopada s staranjem kože. Učinek je viden takoj, tekom dneva in tudi dolgoročno. Ste tudi vi ena od žensk, ki še niso odkrile svojega vsakodnevnega zaveznika v boju proti staranju kože, tudi občutljive? Vichy LIFTACTIV Supreme je nova generacija anti-age nege, ki odgovarja na ta izziv.
L'Oreal je izvedel raziskavo za znamko Vichy, v kateri je preučil spremembo kakovosti kože čez dan. Z instrumentalnimi meritvami, ki so jih opravili vsak večer, so dokazali, da so gube izrazitejše, zlasti v kotičkih oči in okrog nosa (nazolabialne gube). Prožnost tkiva se tekom dneva zmanjša, rdečica je močnejša in koža je manj čista, zato je ten lahko sivkast. Vichy je zato predstavil novo vizijo anti-age nege, ki deluje proti znakom staranja.
LIFTACTIV Supreme je nova progresivna nega za korekcijo gub in čvrstosti kože, ki dan za dnem nudi učinek liftinga. Nega Liftactiv Supreme s tehnologijo 'day-proof' in 3D-optičnim glajenjem omogoča boj proti staranju čez dan in dolgoročnemu staranju kože obraza: nudi takojšen videz zglajene in enakomerne površine kože, svež in spočit videz kože vse do večera ter dolgoročno delovanje proti gubam in izgubi čvrstosti kože. Nemastna in nelepljiva tekstura je prijetna in zgladi kožo ter jo naredi žametno na dotik.
Formulo izdelkov LIFTACTIV Supreme bogati tehnologija optičnega 3D-izboljšanja, ki na videz in otip preoblikuje površino kože. To 3D-senzornost zagotavlja kombinacija prekrivnih delcev, matirnega pudra in belih mikrokroglic, ki zgladijo površino kože in ji dajo sijaj. Matirne mikrokroglice s finim bisernim prahom zabrišejo nepravilnosti na koži, da je ten matiran in enakomeren. Tekstura je bogata na otip in nudi dolgotrajen občutek ugodja. Adenozin gladi kožo. S tem prepreči pojav drobnih gubic tekom dneva in deluje proti izrazitim gubam. Kofein deluje proti utrujenosti in izgubi sijaja. Kožo stimulira, regenerira in pomaga pri preprečevanju zadrževanja vode. Aktivni sestavini skupaj delujeta proti staranju kože čez dan.
Ramnozo so izbrali za krepitev učinka proti trajnim znakom staranja kože. Neohesperidin je antioksidant, ki pomaga preprečevati vplive foto- in kronostaranja ter izgubo sijaja, obenem krepi varovalno bariero kože. Edinstvena učinkovitost kombinacije aktivnih sestavin izboljša kakovost kože in dolgoročno deluje proti gubam in izgubi čvrstosti kože. Če želite tudi sami preizkusiti to nego, jo poklanjam v današnji nagradni igri, ki poteka do 25. maja 2015. Pošljite svoje podatke na nagradna.lepotainmoda@gmail.com in v enem stavku povejte, na kakšen način se na vaši koži odraža staranje čez dan. Ime nagrajenca bom objavila dan po zaključeni nagradni igri.

1 komentar:

  1. Nagrado je prejela Suzana Oberman iz Lendave. Čestitke!

    OdgovoriIzbriši