sreda, 20. maj 2015

Mass navdušuje s prenovljeno ponudbo in trgovino

Včeraj je MASS, največji ponudnik modne obutve, ki s 33 trgovinami po Sloveniji že 25 let skrbi za stopala Slovencev, predstavnikom sedme sile in blogerjem predstavil prenovljeno trgovino in modno ponudbo na Čopovi ulici v centru Ljubljane.
Tina Petkovšek Pirc - vodja marketinga pri MASS-u, Helena Čož, agencija Luna in Dragica Sušnik
Mass je na svečano otvoritev povabil modne navdušence in ljubitelje čevljev, ki so občudovali najnovejšo MASS kolekcijo kakovostne obutve, ta ponuja vrhunske blagovne znamke svetovno znanih proizvajalcev, nad njo je navdušena tudi Severina, znana hrvaška pevka, estradnica in že nekaj časa tudi Massova ambasadorka.
Petra Windschnurer, urednica mode in lepote pri reviji Elle v družbi Irene Lušičič (Fashion.si) in Saše Rakita
nova prodajalna z izboljšano podobo vabi že od minulega četrtka
Dogodek se je razvil v pravo modno poslastico, saj so se na enem mestu zbrali ljubitelji čevljev, ki so se ob penini in jagodah prepustili užitkom nakupovanja. S pestro ponudbo in profesonalno ekipo nadvse ustrežljivega in prijaznega prodajnega osebja v tej trgovini poskrbijo za še tako zahtevne kupce in najdejo pravi par čevljev za vsak okus. Kot pravi tudi znani slogan: 'MASS obuje tudi vas', je izbira Mass obutve primerna za vso družino, vsako priložnost in vse letne čase.
Simona Kern (v rumenem, kot Severina na plakatu) je predstavila  modne smernice in  z izborom obutve navdušila Niko Veger

Ljubiteljice mode smo si izbrale vsaka svoj par poletne obutve; mene so pustili brez diha poletni sandalčki iz najudobnejšega in super mehkega usnja v kombinaciji zamolklo zlate in konjak rjave barve s številnimi paščki, ki jih lahko vidite na fotografiji spodaj (na levi strani).
Severinin izbor za poletje
Baje so ti sandali tudi Severinina najljubša izbira (njen top izbor lahko vidimo prav na tej sliki), jaz pa lahko samo dodam, da me veseli, ker imava z najbolj znano hrvaško modno ikono enak, nedvomno dober okus. Sandali so izjemno udobni in s svojo odločitvijo sem danes, ko sem jih že prvič nosila, še bolj zadovoljna.

Fotografije: Peter Irman

Ni komentarjev:

Objavite komentar