nedelja, 24. maj 2015

Kovinski tatuji New Cute bodo hit poletja

V ateljeju Katja Koselj Jewellery so v sredo predstavili hit letošnjega poletja: New CUTE Beauty začasne kovinske tatuje in novo kolekcijo Mix & Match prstanov s podpisom Katja Koselj Jewellery, izdelanih iz pleksi stekla. Posebna gostja dogodka je bila New CUTE Beauty ambasadorka Tjaša Kokalj, manekenka, voditeljica in modna gurmanka, ki predstavlja obraz nove pridobitve, začasnih kovinskih tatujev, ki so absolutni modni must-have letošnjega poletja.
Ti bodo poskrbeli, da bodo vroče poletne noči letos še prav posebej modne. Lesketajoči se kovinski tatuji New CUTE Beauty prihajajo v različnih oblikah simbolov in poslikav, prstani Katje Koselj pa nosijo zanimiva sporočila. New Cute spletna trgovina in njena ekipa slovenske fashioniste že nekaj sezon razvajajo z ekskluzivnimi modnimi dodatki in že od samega začetka svoje poti sledijo konceptu posebnih modnih dodatkov in slovenskega dizajna.
V New Cute svetu so veseli in ponosni, da se je ekipi kot ambasadorka novega New Cute Beauty sveta pridružila Tjaša Kokalj. Tjaša je s svojo naravno lepoto in nasmejanim duhom preprosto popolna izbira za obraz najnovejšega poletnega lepotnega trenda.
Tjaša je o novem hitu poletja New Cute Beauty povedala: "Tatuje obožujem, nakit pa seveda tudi, tako da so metalik tatuji idealni za unikatne stajlinge in kombinacije. Bila sem naravnost navdušena, ko so mi pri New Cute predlagali, da postanem ambasadorka tako sijajnemu hitu, ki je pravi 'must-have'. Fantastični so, krasen modni dodatek za dolgo in modno poletje."
Katja Koselj (Katja Koselj Jewellery) in Karin Bizjak (New Cute Beauty)
Obiskovalke so na dogodku okrasili z zlatimi in srebrnimi ornamenti, ki so najnovejši trend New Cute ponudbe, razvajali so jih tudi s penečim vinom Radgonskih goric in slastnimi makaroni Dulcis Gourmet, ki so se v prijetnem ambientu cvetja Svengalova in dobri družbi več kot prilegli.
Svojo pot so v  New CUTE Beauty že od vsega začetka zastavili tudi z oblikovalko nakita Katjo Koselj, ki slovi po ročno izdelanem, unikatnem in predvsem velikem, barvitem in opaznem nakitu. Za to priložnost pa je v svojem ateljeju sredi Ljubljane pripravila posebno linijo nakita iz pleksi stekla, ki jo je imenovala Mix&Match. Gre za serijo barvitih prstanov, različnih oblik in velikosti, ki si jih po lastni želji sestavite v unikaten komplet. Tako jih lahko nosite na različne načine in v razičnih kombinacijah, lahko jih nadgrajujete ali pa pri oblikovalki naročite svoj dizajn, na primer svoje ime ali priljubljeni slogan.
Kolekcija prstanov je nadaljevanje aktualne #Hashtag kolekcije nakita, ki je narejena iz pleksi stekla, in je bila predstavljena na poletnem Tednu mode oziroma Fashion Weeku v Ljubljani. Gre za idejo ozaveščanja, da imajo besede večjo moč, kot se zavedamo in hkrati za spodbudo, da bi uporabljali več lepih besed s pozitivnim nabojem.
Dekleta so se prizadevno fotografirala in objavljala fotografije na Instagramu in Facebooku. Na njihovem uradnem Instagramu bodo  že čez nekaj dni, v ponedeljek 1. junija, začeli s tekmovanjem najlepših fotografij, to bo trajalo vse poletje. Hashtag, ki ga lahko uporabite tudi ve, je #NewCuteBeauty. Lahko se tudi brezplačno vpišete v New CUTE Club in kupujete modni nakit do 50 odstotkov ceneje. Z vpisom takoj prejmete kupon za dodatnih 10 odstotkov popusta, ki ga lahko nemudoma unovčite za spletni nakup.

Fotografije: spletna stran New Cute in Tia Grobelnik

Ni komentarjev:

Objavite komentar