petek, 22. maj 2015

Kako se na koži občuti žameten dotik potonike?

Nova kolekcija za izboljševalno nego obraza Popolna potonika s podpisom L'OCCITANE obljublja navlaženo kožo, poenoteno teksturo kože, zmanjšane pore in manj gubic, skratka brezhibno polt, ki izžareva naravno lepoto. Dišavna in negovalna kolekcija Popolna potonika (Pivoine Sublime), ki že osvaja ženske po svetu, je na police prišla v prenovljeni podobi. Njena misija ni ustvarjanje iluzorne lepote, temveč razkriti popolnost, ne glede na to, kakšen je naš ten kože.
Novo kolekcijo za nego obraza Popolna potonika, ki je v trgovine prišla konec aprila, smo lahko izbranci preizkusili na negi obraza v najbližji trgovini L'OCCITANE (jaz sem se odločila za ljubljanski Citypark), vključevala je merjenje stopnje vlažnosti kože, čiščenje kože, masažo obraza, nego z izboljševalno kolekcijo Popolna potonika in nanos izboljševalne CC kreme SPF 20 za popoln sijaj polti.
Cvetoča potonika je osupljiva roža, potonike imamo tudi na našem domačem vrtu in sčasoma so mi postale zaradi prelepega vonja še ljubše od vrtnic. Cvet se med odpiranjem spremeni in razkrije naravno lepoto svojih žametnih, svežih in sijočih cvetnih listov. V laboratorijih L'OCCITANE so ob preučevanju potonik (ki jih gojijo v francoskem departmaju Drôme) odkrili in patentirali izvleček, ki vsebuje visoko koncentracijo naravnih rastlinskih sladkorjev. V kombinaciji s pigmenti na mineralni osnovi za optično korekcijo polti pripomore k instantno popolnemu videzu kože.
Onesnaženje, utrujenost, temperaturna nihanja in urbano življenje so namreč za polt naporna preizkušnja, zunanji dejavniki lahko kožo izsušijo in razdražijo. Polt postane medla, njena tekstura se zdi neenakomerna, pore se povečajo, pojavijo se gubice. V takih okoliščinah morajo izdelki za izboljševalno nego obraza opraviti svoje naloge hitro, saj imajo aktivne ženske malo prostega časa, kljub temu pa za svojo kožo želijo le najboljše, to je takojšnje rezultate in dolgotrajno delovanje, svežo in sijočo polt, popolno in žametno mehko kožo, tudi brez uporabe ličil.
Na negi so mi najprej očistili obraz, ga zmasirali, nato so mi nanesli Izboljševalna esenco za obraz Popolna potonika, to je serum, ki daje občutek druge kože. Njegova tekstura je lahka in sveža, primerna je za vse tipe kože, pravijo, da izboljša videz povrhnjice. Pore, gubice in nepravilnosti so bile res videti manj opazne. Koža je bila videti gladka in žametno mehka, polt pa poenotena in sveža.
Potem so mi na obraz nanesli Izboljševalno kremo za obraz Popolna potonika, ki združuje izvleček iz potonike in pigmente na mineralni osnovi za optično korekcijo polti. Ta kombinacija je srce nove kolekcije za izboljševanje polti, ima žametno teksturo in je primerna za vse tipe kože. Koža se takoj počuti globinsko navlažena, na njej se ustvari zaščitna plast. Polt je že po nanosu videti sveža, sijoča in spočita, pore, gubice in nepravilnosti pa so videti manjše.
V nadaljevanju so mi nanesli Izboljševalno CC kremo Popolna potonika z zaščitnim faktorjem 20, ki je na voljo bodisi v nevtralnem bodisi 'meidum' odtenku (meni so nanesli srednjega oz. medium). Ta izdelek vsebuje izvleček iz potonike, CC pigmente, ki poenotijo kožo (CC je namreč okrajšava za Color&Correct) in biserno sijoče delce.
Tekstura CC kreme je nežna in fina, koži pusti dihati, med nanosom se spremeni tako, da se optično prilagodi polti ter ustvari zelo naraven videz. Polt je bila po nanosu videti sijoča, nepravilnosti pa zabrisane. Ta krema je lahko podlaga za nadaljnja ličila; takrat, ko se počutimo, kot da ta dan ne potrebujemo  ličil, pa nam pomaga do naravnega, a še vedno popolnega videza.
Okoli oči so mi nanesli kremo za oči iz L'OCCITANE-ove kolekcije Regard Divin, ki pomaga proti drobnim gubicam in navlaži to področje, primerna je tudi za zrelejšo kožo, kot je moja, vsebuje pa izvlečke suhocvetnice (Immortelle). Sledil je še nanos balzama za ustnice Popolna potonika, ki ima zaščitni faktor 25, negovalni balzam nahrani, zgladi in zaščiti ustnice ter jim da naraven sijaj.
Obstaja nevtralni odtenek balzama in trije obarvani, jaz sem si izbrala temnorožnati odtenek, ki praktično nadomesti šminko in se lepo uskladi z naravnim videzom, za katerega sem se odločila. Zares prijetno presenečenje je sledilo tudi ob poslavljanju od prijaznih deklet, ki sta me v imenu znamke L'OCCITANE obdarili s CC kremo v medium odtenku, ta bo super spremljevalka v poletnih mesecih, ko se ne ličim vsak dan.
Pred odhodom iz trgovine je sledil še špric nove dišave iz kolekcije Popolna potonika, ki me je obdala v bogato cvetno avro potonike, ta prefinjena pomladna dišava je v znamenju zelene svežine, s tem vonjem lahko v celoto povežemo še negovalne izdelke za telo iz kolekcije Popolna potonika.

Foto: Dragica Sušnik, PR materiali

Ni komentarjev:

Objavite komentar