sreda, 13. maj 2015

George Clooney na Luni z modelom Speedmaster

Čeprav je imel George Clooney šele 8 let, ko se je zgodil prvi pristanek na Luni, si je ta dogodek za vedno zapomnil: "To je bil čas, ko smo potrebovali te heroje, da smo lahko sanjali!" je povedal včeraj na dogodku v Houstonu v Teksasu, kjer so na posebnem dogodku obeležili nadaljevanje partnerstva med NASO in OMEGO.
Kultna zapestna ura Speedmaster, znana tudi kot 'Lunarna ura' je bila namreč že ob tistem zgodovinskem trenutku z astronavti na Luni, in tudi kasneje je potovala z najpogumnejšimi astronavti v zgodovini. Ko je nekaj astronavtov izbralo Speedmaster še za svojo osebno uro, so se tudi pri NASI odločili, da ne bo več misij brez OMEGE.
od leve: Gene Cernan, George Clooney, Stephen Urquhart, kapitan James Lowell in general Thomas Stafford
George Clooney je tudi ambasador znamke OMEGA, zato seveda ni manjkal na elitnem dogodku, ki se je odvijal v ogromnem letalskem hangarju, ki je ob tej priložnosti spominjal na resnično vesolje. Goste so s posebnimi zvočnimi in svetlobnimi učinki 'odpeljali' z Zemlje na Luno. Clooney pa je v nagovoru astronavtskim legendam povedal: "Vi gospodje ste resničen navdih za vse nas in resnično mi je v čast, da nocoj z vami delim ta oder!"
Kolekcija Speedmaster 2015 je tokrat predstavila posebno edicijo 'White side of the Moon', v prevodu Bela stran Lune, popolnoma beli kronograf, ki je posvečen Zemljinemu satelitu, ki vpliva na plimo in oseko oceanov, pa tudi na razpoloženje marsikaterega človeka. Za vse izbrance bo ta model ure, ki ga lahko vidite na zgornji sliki, na voljo v Slowatchu konec tega leta, za (prestižno) ceno 11.000 evrov.

Ni komentarjev:

Objavite komentar