sobota, 23. maj 2015

Ekskluzivni vpogled v novosti nakita Pomellato

Minuli teden smo si lahko izbrani povabljenci ekskluzivno ogledali novosti italijanske znamke nakita Pomellato, ki ga uvaža in prodaja Draguljarna Malalan na Mestnem trgu sredi Ljubljane. Predstavniki znamke so nam pokazali nove kolekcije dragocenega nakita, med njimi so linija ICONS s kolekcijami NUDO, M'AMA NON M'AMA in CAPRI; v nadaljevanju so nam predstavili linijo MYSTERIOUS BLACK s kolekcijama ARABESQUE NOIR in VICTORIA, medtem ko linijo PRECIOUS DESIRES zastopajo novosti iz kolekcij SABBIA in TANGO.
kolekcija Nudo
Nove kolekcije nakita Pomellato uteleša hollywoodska igralka Salma Hayek, ki je odlično odigrala vlogo zaščitnega obraza kolekcije. NUDO je na trgu že dlje časa in slovi po minimalističnem dizajnu, tudi pri tokratnih novostih je tako. Intenzivno sijoč kamen (beli ali modri topaz, po izbiri tudi samaragd, rubini, modri safirji...) in preprostost belega ali rumenega zlata, po želji obdanega z diamanti, ki jo vzljubimo takoj ter ni podvržena trendom, ampak je večnega datuma, saj se napaja v klasiki in glamurju, zato so kolekcijo imenovali IKONE (ICONS). V liniji NUDO bomo našli neskončne možnosti kombinacij, ki se stilsko prilegajo tako na vsakdanjo kot elegantno garderobo.
Capri
M'ama non M'ama
M'AMA NON M'AMA je kot dragocena oda ljubezni, pripoved barv in občutij, ki jih narekujejo strastni kontrasti. Medtem CAPRI odseva mediteransko ležernost in sijaj, peotično transparentnost, ki je kot skok v dramatične odtenke barv morja in poletnega neba. Nadvse čudovita kolekcija je obvezna spremljevalka toplih dni, ki prihajajo.
Arabesque Noir
V vseh kolekcijah so na voljo prstani, verižice, uhani, zapestnice, ogrlice, obeski... vse, kar si želi in tudi potrebuje stilsko osveščena ženska. V liniji MYSTERIOUS BLACK bomo našli predvsem veliko črne, večno elegantne barve, morda se zdi nenavadna izbira za nakit, a ta enigmatična barva deluje v reinterpretaciji Pomellata nadvse intrigantno, skrivnostno, nekonvencionalno zapeljivo. Kolekcija ARABESQUE NOIR, ki daje slutiti orientalsko lepoto, je izdelana med drugim iz titanija, materiala prihodnosti, kot mu tudi pravijo.
Victoria
Gre za inovativen material, ki ponuja neskončno možnosti, oblikovali so ga z umetniško natančnostjo in pristopom. Lahkotni volumni ustvarijo osupljiv, misteriozen učinek, ki ga poudarjajo kamni, kot sta dimljeni kvarc in pirit v kombinaciji z rožnatim zlatom. Kolekcija nakita VICTORIA je izdelana iz lignita v kombinaciji z rožnatim zlatom in črnimi diamanti, osupljivo mehka je na dotik, kot bi stvaritve božala svetloba. Vse prisotne smo se zaljubile v ogrlico iz te linije.
Capri
Tango
Sabbia
V kolekciji SABBIA se srečajo sanje in resničnost; užitek in lepota. TANGO kolekcija nakita je mogočna, drzna in čutna obenem. Razsvetljuje jo svetloba rjavih in belih diamantov, neenakomerna, a dragocena tekstura. Ta linija je izraz sofisticirane in unikatne obrtniške obdelave nakita in predstavlja vrhunec dragocenega nakita, kakršnega si je zamislil Pomellato. Poleg čudovitih kreacij z rjavimi diamanti (verižica, prstan, zapestnica) so tu še uhani in prstan z ledeno belimi diamanti in v kombinaciji z rožnatimi ter oranžnimi safirji ali po želji modrimi in zelenimi.
čisti prestiž v slogu največjih zvezd: Tango
v nadvse prijetni družbe gospe Karmen Malalan in povabljencev
Prisotni smo ob ogledu kolekcij brez diha občudovali večno lepoto teh dragocenih kreacij, ki si jih vsi z globjimi žepi lahko omislijo v Draguljarni Malalan, ogled novosti pa je možen tudi na spletni strani malalan.eu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar