sreda, 22. april 2015

Znani Slovenci so za potovalne kovčke Rimowa

Vrhunski poslovni potovalni kovčki Rimowa so se predstavili z novo Onyx kolekcijo, ki velja za eno najboljših linij na svetu. Slovenski javnosti so jo pokazali na zajtrku za povabljence na prirejenem letu Rimowa. Črno dovršeno linijo Onxy odlikujejo visokotehnološki materiali – polikarbonat, okvir iz aluminija srebrne barve, prednji žep oziroma prednji zunanji del je iz usnja in trpežne tkanine keprotec.
Alya, Nina Ivanič, Aleš Bravničar, Tina Zdjelar in Nadiya Bychkova na potovanjih prisegajo na Rimowo
Napredno oblikovanje poskrbi, da olajša poslovno življenje tudi najbolj zahtevnim potnikom. Pri izdelavi kovčkov je znamka veliko pozornosti posvetila podrobnostim, od kolesc, ki so vlita iz anodiziranega aluminija, do ročaja iz odličnega govejega usnja ter gladke podloge. Na predstavitev nove kolekcije v centru so bili poleg novinarjev in stilistov povabljeni tudi znani Slovenci, ki prisegajo na nemško potovalno eleganco.
Modno oblikovanje luksuznih poslovnih kovčkov in ujemajočih se torb za prenosnike ter nadrobnosti vrhunske kakovosti (denimo nastavljiv izvlečni ročaj na potisk) so značilnosti, zaradi katerih je linija Rimowa Onyx nekaj res posebnega. Skrbno izdelana linija te dni že prihaja v trgovine Rimowa, zato le obiščite svojo izbrano in izpilite svoj slog na prihodnjih potovanjih.
Znani Slovenci potujejo z najlažjimi in prestižnimi nemškimi kovčki Rimowa
Na samem dogodku je notranjost prostora narekovala vodilna tema dogodka, zato so prostor uredili kot prvi razred v letalu, kjer sta gostom prednosti kovčkov Rimowa predstavila Jean Frbežar (kot 'pilot' letala) in Tomaž Čop, v vlogi 'potnika'. Sodelovali so tudi drugi estradniki in že prej ponosni zagovorniki najlažjih kovčkov na svetu. Tako so v goste prišli plesalka in manekenka Nadiya Bychkova, modni fotograf Aleš Bravničar, stevardesa na zasebnih letalih Tina Zdjelar, pevka Alya ter igralka Nina Ivanič.

Foto: Marko Delbello Ocepek

Ni komentarjev:

Objavite komentar