nedelja, 05. april 2015

Velikonočna nagradna igra: Roberto Cavalli Paradiso

Nova parfumska voda Paradiso s podpisom Roberta Cavallija je idealna spremljevalka za pomladne dni. Drzen, seksi in igriv, je ta vonj kot ustvarjen za žensko, ki ima v sebi neustavljivo hrepenenje po prestižu. To je dišava, ki nas spomni na usodno zapeljivost nočnih ur, na neskončno križarjenje, na užitkov polne dneve, ki smo jih preživele v raziskovanju rajskega otoka. Tudi, če nam nanj ni uspelo priti, zaradi tega ali onega razloga, dišava Roberto Cavalli Paradiso nam instantno pričara glamur ter eleganco bogatašinj in zapeljivk.
Roberto Cavalli Paradiso je nastal iz želje uživati v življenju. Francozi temu pravijo joie de vivre, Italijani pa dolce vita. Kakorkoli, vsi razumemo to željo, ne glede na jezik; in poživljajoča dišava, ki kar blesti v vsem svojem vznemirjenju, radosti in sreči, nam jo pomaga doseči. Oda čutnosti in zapeljevanju nas spodbudi, da zgrabimo trenutek in v polnosti uživamo zemeljski paradiž. S to dišavo znani italijanski modni oblikovalec dosega meje skrajnosti mediteranske dolce vite.
Najnovejša dišava in letošnja velika spomladanska uspešnica je na trgu že dober mesec dni. V njene zapeljive in razkošne lesno-cvetne-sončne mediteranske note se bo gotovo odelo kar nekaj žensk. Opozorilo: s Cavallijem ni mogoče ostati neopažen… zato bodite pripravljene, da boste slišale veliko komplimentov!
Cena za parfum je od 49,78 (za 30 ml) do 70,53 (50 ml) oziroma 91,28 evrov (75 ml). Ker sem prepričana, da si ga že zelo želiš preizkusiti tudi sama, mi lahko pišeš na naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com in se poteguješ za 50-ml stekleničko parfuma Paradiso s podpisom Roberto Cavalli. Za sodelovanje v nagradni igri všečkaj mojo stran na Facebooku in na mail pošlji svoje podatke (ime in poln naslov) do vključno 10. aprila 2015. Pripiši svojo sanjsko destinacijo in drži pesti, da boš izžreban/a.

1 komentar:

  1. Nagrado - novi parfum Roberto Cavalli Paradiso - prejme Dada Savič iz Izole. Čestitke!

    OdgovoriIzbriši