ponedeljek, 06. april 2015

Večer z novo mercedesovo zvezdo CLA shooting brake

Leto 2015 je za blagovno znamko Mercedes-Benz izredno pomembno, saj bo kar osem novih modelov v naslednjih mesecih zapeljalo na slovenske ceste in prvi med njimi je Shooting Brake razreda CLA.
Avtomobil združuje zapeljive poteze kupeja in vso uporabnost karavana v novo stilsko ikono, pod katero se je podpisal slovenski oblikovalec Robert Lešnik. Prejšnji teden je potekala ekskluzivna predpremiera vročega mercedesa CLA Shooting Brake, na katerem smo lahko spoznali avto in uživali v izjemnem popoldnevu, ki se je ob okusnih dobrotah vse prehitro prevesil v večer, ta pa v pozno druženje.
Vrhunski chef Tomaž Kavčič iz Gostilne pri Lojzetu, Zemono, je pripravil večer v znamenju kulinaričnih presežkov
prestižna notranjost novega CLA Shooting Brake
V prijetnem ambientu razstavnega salona Miele v Črnučah smo se srečali predstavniki slovenskih medijev, ki smo spoznavali prvega Mercedes-Benz ambasadorja, zvezdo slovenske kulinarike Tomaža Kavčiča. Ves večer je bil tako v znamenju vrhunske kulinarike, ki se je prepletala z zgodbo najstarejše avtomobilske znamke Mercedes-Benz.
Tomaž Kavčič in Metka Kejžar
Tomaž Kavčič in Rasto Oderlap
Tomaž je namreč zgolj za ta dogodek pripravil še nikoli predstavljene jedi. Navdih za mnoge je našel iz avtomobilske zgodovine in motošportnih uspehov znamke Mercedes-Benz. Skozi večer sta nas popeljala šarmantni David Urankar (fotografija zgoraj) ter mercedesova Metka Kejžar, ki sta poskrbela za številna presenečenja.
Največje presenečenje pa je bil zagotovo novi CLA Shooting Brake, ki je v uporabo prejel šef Zemona, kot prvi mercedesov ambasador na področju kulinarike. Vidno ganjeni Tomaž je ključe prejel iz rok direktorja podjetja Autocommerce, Rasta Oderlapa, ki je, mimogrede, ta dan praznoval rojstni dan in zato ga je Kavčič prijetno presenetil s torto. Več o novem CLA Shooting Brake pa si boste lahko kmalu prebrali na mojem blogu v avtotestu.

Fotografije: Dragica Sušnik

Ni komentarjev:

Objavite komentar