četrtek, 30. april 2015

UNA, nova islandska kozmetika, ki obeta

S čarobne Islandije prihaja novost – kozmetika UNA skincare, katere nastanek sta spodbudila morje in znanost. Na nedavni predstavitvi linije sem izvedela, da izdelki vsebujejo čiste, visoko bioaktivne in naravne sestavine, pridobljene iz ekstrakta morskih alg, te so izjemno učinkovite v boju proti škodljivim encimom, ki uničujejo kolagen in elastin v koži ter pripomorejo k zmanjšanju vidnih znakov staranja kože.
Linijo izdelkov UNA skincare je na novinarski konferenci predstavila zastopnica Nives Kafol
Tu so denimo alge focus vesiculosus, ki so znane po svojih bioaktivnih lastnostih in iz katerih po posebnem tehnološkem pridobivajo ekstrakt; ročno jih nabirajo na izbranih mestih neokrjene islandske obale. Ekstrakt iz alg preprečuje delovanje prostih radikalov, nevtralizira encime, ki so škodljivi za kolagen in elastan, na naraven način zaščiti kožo pred onesnaženostjo iz okolja, kožo brani proti staranju in pomaga vzdrževati zdrav in mladosten videz kože ter zmanjšuje pojav manjših gubic in gub. Pripomore k enakomernemu tenu kože, stimulira, neguje, vlaži kožo in ji daje svež videz.
Ob tem bioaktivni ogljikovi hidrati kožo vlažijo, minerali kožo negujejo in hranijo, aminokisline povečujejo elastičnost kože. Izdelki nimajo dodanih barvil in dišav ter so brez parabenov. Kozmetika UNA skincare je primerna za vse tipe kože. Linijo sestvaljajo osvežujoča dnevna krema, obnovitvena nočna krema in ultra bogata krema za področje oči. Sama sem na predstavitvi prejela slednjo in jo od takrat redno uporabljam, močno so me navdušili njeni učinki. Imam občutek, da gre za res 'čisto' nego brez škodljivih primesi in da so male, drobne gubice kar izginile že po nekaj nanosih, koža pa je videti bolj čvrsta. Krema kožo okoli oči intenzivno nahrani, jo napne in osveži. Primerna je za vse tipe kože.
Kakorkoli, tu so še UNA poživljajoča dnevna krema, ki pomaga k enakomernemu tenu kože, jo stimulira, neguje, vlaži in ji daje svež videz. Primerna je tudi kot 24-urna krema za normalno in mešano kožo in kot 24-urna krema za mlajšo generacijo. UNA regenerativna nočna krema pa je bolj intenzivna krema, ki kožo ponoči globoko neguje in obnavlja ter preprečuje in zmanjšuje gube. Aktivne sestavine zagotavljajo močno antioksidativno zaščito kože in pomagajo vzdrževati zdrav in mladosten videz. Nočna krema vključuje tudi druge močne sestavine, ki so v pomoč regeneraciji kože in delujejo proti staranju kože. Krema je prav tako primerna kot 24-urna krema za suho ali zrelo kožo.
Moja ocena: nadvse toplo priporočam.

Foto: Diana Anđelić

Ni komentarjev:

Objavite komentar