petek, 24. april 2015

Izbrišite gube z LA PRAIRIE Anti-Ageing Rapid Response Booster

Prestižna švicarska znamka La Prairie je nekaj izbranih medijev gostila v razkošnem apartmaju v 14. nadstropju hotela Plaza v Ljubljani, kjer smo dekleta v družbi še enega moškega predstavnika in v sproščenem lepotnem klepetu 'obdelali' temo, ki nas z leti utegne vse bolj mučiti: gube, njih premagovanje in staranje na sploh.
Spoznali smo eno največjih inovacij znamke La Prairie v zadnjih letih
Preizkusili smo lahko najnovejši izdelek La Prairie Anti-Ageing Rapid Response Booster, serum, ki naj bi po zagotovilih proizvajalca vidne rezultate zagotovil že po samo 14 dneh uporabe. Ta gel-serum s svilnato teksturo vsebuje številne morske in rastlinske učinkovine in edinstvenim ciljnim (GPS) delovanjem proti gubam. Prisotne je navdušil že po prvem nanosu, kako bo šele po dveh ali treh tednih uporabe!
La Prairie Anti-Ageing Rapid Response Booster je intenziven serum za brisanje globokih gub s hitrim delovanjem, saj obljublja, da zmanjša globino in volumen gub v samo dveh tednih; pomaga obnoviti področja z globokimi gubami; gladi in polepša kožo. Naravno pridobljen neuro-calming peptid naj bi nadzoroval proces staranja kože, izboljšal vlaženje in zmanjšal videz globokih gub. Morski in rastlinski obnavljalni izvlečki delujejo luščilno ter tako zmanjšujejo videz nepravilnosti, vključno z gubami in razširjenimi porami.

Kako serum deluje proti gubam?

- sistem prenosa peptidov s ciljnim delovanjem proti gubam natančno v središče problema
- GPS peptidi s hitrostjo kapsule delujejo ciljno
- kožne celice vsrkajo kapsule
- peptidi proti gubam se sprostijo in okrepijo kožo ter tako zmanjšajo vidnost gub in linij
- kožne celice, napolnjene z energijo, vplivajo na ponovno izgradnjo in obnovo področij z gubami
- neuro-calming peptid naravnega izvora nadzoruje staranje kože; izboljša delovanje kožnih receptorjev do te mere, da imajo znova mladostno učinkovitost
- zmanjša pojavnost globokih gub
- okrepi zaščitno funkcijo kože ter izboljša vlaženje
- pomaga koži pri učinkoviti obrambi pred stresom

Kako deluje na obnovo kože?

- morski izvleček planktona poskrbi za učinkovito luščenje in kožo zgladi, zmehča in zmanjša vidnost por
- naravna mešanica voskov jojobe, mimoze in sončnice kožo obnovi in zmanjša izgubo vlage
- za vlaženje in osvetljevanje lahke in težke molekule natrijevega hialuronata privlačijo in zadržujejo vlago, medtem ko rastlinski osvetljevalni kompleks blaži hiperpigmentacijske nepravilnosti in kompleks srebrne trte izboljša transparentnost kože
Odslej tudi moje 'nočno' orožje za obnovo kože in boj proti gubam
To novo 'skrivno orožje' La Prairie nam bo torej lahko pomagalo v boju proti staranju, ki je osnova skorajda vsakega proizvoda te kultne lepotne znamke od leta 1978. La Prairie Anti-Ageing Rapid Response Booster učinkovito obnavlja, vlaži, hrani kožo, ji vrača energijo ter zagotavlja njeno optimalno delovanje.
Natali Duhovnik, področni vodja izobraževanja & PR in Katja Šafar, vodja programa La Prairie na Everetu v družbi urednika in novinarja Dejana Davida Kemperla
Novi serum kajpada vsebuje tudi La Prairijev legendarni patentirani Cellular Complex. Ta z glikoproteini, izvlečkom ingverjeve korenine, konjskega repa in drugimi biotehnološkimi ter botaničnimi sestavinami proti staranju kožo poživlja, globinsko vlaži ter jo napolni z energijo. Za serum bo treba pripraviti dobrih 250 evrov, kot stane priporočena maloprodajna cena. Prisotni na dogodku so bili mnenja, da je izdelek zagotovo vreden te naložbe.

Ni komentarjev:

Objavite komentar