sreda, 01. april 2015

Nova dišava Cartier z živalsko privlačnostjo

"Panter je edina žival, ki ima naravno prijeten vonj. Ta vonj je tako privlačen, da mu pomaga pri lovu. Živali privabi v njegovo bližino, kjer skrit preži na plen." Tako je zapisal grški filozof Theophrastus, Aristotlov učenec (sicer najbolj znan po svojem delu z naslovom Značaji) o panterju, ki je simbol hiše Cartier že več kot sto let in je simbol ter vir navdiha njihovega nakita ter visokega urarstva.
Na včerajšnji predstavitvi nove Cartierjeve dišave La Panthère Eau de Parfum Légère v veleblagovnici Nama smo občutili gracioznost, čutnost in moč, kot jih izžareva omenjena velika divja mačka, črna pantera (Panthera Pardus), ki slovi po neusmiljenem lovskem nagonu in izjemni inteligenci, ki se kaže tudi ali predvsem v tem, da se zna izogibati ljudem in drugim plenilcem. Z mislijo na to, česa nas lahko nauči ta veličastna žival, ki oživi šele ponoči (podobno kot jaz) sem se obdala z magnetično zapeljivo cvetno dišavo z akordi gardenije, mošusa in tiare z eksotično vanilijo ter skupaj s prisotnimi prisluhnila pesmi Alenke Godec.
dekleta z Evereta v družbi pevke Alenke Godec
Leto dni po lansiranju dišave La Panthère Eau de Parfum, ki je osvojila mnoge ženske po vsem svetu, je tako na trgu nova dišava La Panthère Eau de Parfum Légère, nekoliko lahkotnejša različica lanske predhodnice. Tudi tokratna dišava je poklon svobodnim ženskam, njihovi izjemnosti in drugačnosti. Okopala se je v jantarjevi toplini in žarkih sonca, da je zdaj še bolj čutna, ženstvena in zapeljiva.
levo nova dišava Légère, desno ikonski vonj, ki je bil lansiran pred letom dni
Cartierjeva vodilna parfumerka Mathilde Laurent je sedaj razkrila cvetni akord na nov način. Ciprsko-mošusna dišavna nota gardenije se občuti kot osvetljena s soncem zaradi na novo dodanih listov tiare ter eksotičnih vanilijinih arom. Dišava je na voljo kot parfumska voda v 25-, 50- in 75-ml embalaži in je prisotne na dogodku soglasno navdušila.

1 komentar: