sobota, 18. april 2015

MINI je razvil jadaralno desko, ki 'kar leti'

Dve blagovni znamki, ena skupna miselnost. Na vodi ali kopnem, podjetje MINI in kalifornijskega proizvajalca jadralnih desk Channel Islands združuje navdušenje nad nekonvencionalnim in edinstvenim načinom življenja.
Iz te strasti se je rodila skupna naloga: oblikovati surf desko, ki prinaša edinstveno doživetje vožnje vozil MINI na vodi. Deska je bila izdelana v tovarni podjetja Channel Islands v Santa Barbari. V razvojno-oblikovalski ekipi sta Christopher Weil, vodja oblike zunanjosti MINI, in profesionalni deskar Robb Kalani.
"Že dolgo sem si želel oblikovati desko, s katero bom prav toliko užival na vodi, kot s svojim vozilom MINI na asfaltu," je zaupal Kalani Robb. "Da bi ustvarili ta agilni in hitri občutek, smo razvili desko z nekoliko več prostornine. Obris in majhna spodnja ukrivljenost omogočata deski, da dobesedno poleti."
Majhna, okretna in zelo športna, THE MINI prva surf deska na svetu je popolna za poletno deskanje na valovih Francije, Španije in Portugalske oz. kjerkoli že. Z njo boste v zalivih po svetu vedno v središču pozornosti. Ne ponuja pa zgolj zmogljivosti, ki je značilna za MINI, tudi obliko lahko (povsem v slogu MINI) prilagodite željam. Ne glede na to, ali gre za desko v barvi Chili Red ali s črnimi dirkalnimi črtami, v sodelovanju z ekipo Channel Islands (ta je na trgu od leta 1969) se da ugoditi skoraj vsem željam glede barv. Popolno velikost lahko deske določite z izbirnikom desk Channel Islands. Od junija letos bo THE MINI na voljo v izbranih trgovinah in tudi v spletni trgovini Channel Islands po ceni 750 evrov.
Robb Kalani kajpak obožuje ocean, valove in hitrost, saj je legenda deskanja. Že v mladih letih je na Havajih rojeni profesionalni deskar osvojil vrsto nazivov, postal je prvak US Open in sodi med peterico najboljših na svetovni lestvici ASP.
Svoje deskarske in igralske sposobnosti je pokazal tudi v hollywoodskih in deskarskih filmih, med drugim v filmih "Pozabi Saro" in "Blue Crush". Danes strastni voznik avtomobila MINI živi v Kaliforniji, v mestecu San Clemente in s svojimi izkušnjami dejavno podpira ustvarjanje novih jadralnih desk MINI.

Ni komentarjev:

Objavite komentar