petek, 17. april 2015

Lisca predstavila poletne trende kopalk

Vroče poletje nas bo navduševalo z energičnimi barvami in zanimivimi vzorci, med ponudbo kopalk Lisca bomo lahko izbirale tiste modele, ki bodo poskrbeli, da bomo izpostavile lepotne atribute naše postave, ali pa take, ki bodo več skrile, kot odkrile. Tako za bolj zadržane kot bolj drzne se bo našlo nekaj za na plažo ali skok v morje.
Na Stritarjevi ulici v centru Ljubljane je Lisca v družbi znanih obrazov predstavila največjo izbiro barvitih kopalk znamk Lisca in Cheek by Lisca. Tudi letos je med najbolj privlačnimi modeli kopalk t.i. 'bandeau' modrček, ki je na voljo v najrazličnejših oblikah. Kopalke Lisca se spogledujejo z eleganco, razigrano barvitostjo in sproščenostjo. Tudi letošnje poletje bodo obarvale plaže z živimi odtenki, igrivimi in grafičnimi potiski ter cvetličnimi vzorci. Kopalke Lisca Selection izžarevajo razkošje glamurja, nekatere modele pa bogatijo kristalčki Swarovski.
Nadiya Bychkova in generalni direktor Lisce, Goran Kodelja
Poleti nas bodo navduševale živahne morske barve, od različnih odtenkov modre do energičnih rožnatih. Nekatere modele pa lahko poljubno kombiniramo in tako ustvarimo popolne kopalke zase. Modeli kopalk Cheek by Lisca izžarevajo poletno sproščenost in igrivost. Kolekcijo je navdihnila sodobna hipijka, ki bo poleti osvajala v turkiznih, rumenih in igrivih cvetličnih kopalkah.
"V trendu so eksotični vzorci, lahko so v modrih, turkiznih odtenkih, lahko pa v toplih barvah, recimo roza, zdaj je zelo modna živa roza; tu so še palme, rože, pa tudi razni prelivajoči odtenki - modri, ali pa spet topli, sončni," je povedala Maja Ratajc, modna kreatorka v Lisci.
utrinek z dogodka
Da bomo imeli dovolj izbire za poletno zapeljevanje, je Lisca v začetku aprila razširila svojo prodajalno v središču Ljubljane. V prvem nadstropju bomo na specializiranem oddelku za kopalke odslej lahko izbirali med največjo ponudbo kopalk Lisca in Cheek by Lisca, ki jih spremlja bogat izbor plažnih dodatkov. V prodajalni dobimo občutek, kot da smo vstopili na bazen. Na 130 kvadratnih metrih so poleg obsežne ženske ponudbe na voljo tudi moške in otroške kopalke.
prišli sta tudi Tjaša Kokalj in Maja Raspopovič
Preden se odpravimo na dopust, si lahko omislimo tudi modne dodatke za na plažo ali promenado, kot so lahkotne obleke, parei, kaftani in vedno modne velike plažne torbe, ki so uporabne tudi, ko zapustimo obalo in se odpravimo na sprehod v mesto.
Foto: Mediaspeed

Ni komentarjev:

Objavite komentar