sreda, 08. april 2015

Galaxy S6 in Galaxy S6 edge tudi v Sloveniji

Slovenska podružnica družbe Samsung Electronics je prejšnji teden v grandioznem slogu pozdravila prihod najnovejših pametnih telefonov Galaxy S6 in Galaxy S6 edge na slovenski trg. Stilsko dovršena mobilnika, ki se ponašata s steklenim in kovinskim ohišjem, sta zablestela v prostorih Narodne galerije v Ljubljani, kjer so ju občudovali številni povabljenci in predstavniki medijev.
Pametna mobilnika Samsung Galaxy S6 in S6 edge, ki sta že podrla rekorde predprodaje po svetu, odlikuje vrhunski dizajn, najnaprednejša tehnologija ter številne funkcije in rešitve, ki bodo obogatile uporabniško izkušnjo Samsungovih privržencev in številnih, ki bodo to postali. Galaxy S6 in Galaxy S6 edge, Samsungova paradna modela, sta namreč resnično uspešen spoj lepote in funkcionalnosti. Med prvimi, ki so na dogodku v živo občudovali in preizkusili novi Samsungovi 'šestici', je bil tudi znani slovenski športnik Filip Flisar.
Testne uporabnike po svetu, tudi v Sloveniji, sta Galaxy S6 in S6 edge prepričala s futurističnim oblikovanjem, saj navdušujeta z zelo tankim, trpežnim ohišjem (kombinacija kovine in stekla) ter odličnim, 5.1-inčnim Super AMOLED zaslonom, ki premore eno najvišjih resolucij na Android napravah, ki so ta hip na voljo. Veliko pohval je prejela vrhunska zadnja kamera z ločljivostjo 16 MP, ki prepriča celo zahtevne fotografe. Globalne pozornosti je deležen dvojno ukrivljen rob na modelu Galaxy S6 edge, ki uporabnika razveseli s skritimi funkcijami in bližnjicami, ki jih podpirata tehnologija ter zmogljiv Android 5.0 Lollipop.
Bernard Purkart, vodja oddelka mobilne telefonije (IM) pri Samsung Slovenija, v družbi voditeljice
Gala predstavitev Galaxy S6 in Galaxy S6 edge je povezovala Bernarda Žarn, ki se je ob tej priložnosti pogovarjala z Bernardom Purkartom, vodjo oddelka mobilne telefonije (IM) pri Samsung Slovenija, na prireditvi pa so bili zbrani številni eminentni gostje tudi iz tujine. Skupaj so nas popeljali v nove galaksije možnosti. Težko pričakovana vrhunska telefona Samsung Galaxy S6 in S6 edge bosta od 17. aprila na voljo pri slovenskih telekomunikacijskih operaterjih in v prosti prodaji. Nova predstavnika Samsungove šeste galaksije prihajata na trg v biserno beli, safirno črni in platinasto zlati barvi, kasneje bosta telefona na voljo še v topaz modri (Galaxy S6) in smaragdno zeleni (Galaxy S6 edge) barvi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar