torek, 03. marec 2015

Vznemirljiva kolekcija ličil ARTISTRY v modrih odtenkih

Make-up kolekcija ARTISTRY Indigo Skies za pomlad 2015 vsebuje sedem ličil v omejeni izdaji, široko paleto uporabnih odtenkov, od nevtralnih, zemeljskih tonov do živahnih barv neba. Artistry Indigo Skies uteleša lepoto ameriškega jugozahoda v osupljivih odtenkih, ki jih navdihuje sproščen, toda eleganten slog ženske.
Nežno in glamurozno kolekcijo ličil obenem, ki bo na prodaj samo omejen čas, je zasnoval Rick DiCecca, globalni vizažist pri ARTISTRY. "Barvno paleto za letošnjo pomlad so navdihnili odtenki, ki jih najdemo vse okoli nas," je dejal DiCecca. "Od osupljive barve sinjega neba, do bleščečega odtenka puščavskega peska, barvna kolekcija Artistry Indigo Skies ženski daje svobodo pri ustvarjanju videza, ki se ujema z vsakim njenim razpoloženjem."
Bledo modra, bogata indigo ali sijoča bež barva – Artistry Indigo Skies predstavlja trio senčil za oči v svinčniku, ki ustvari različne beauty videze, od nežno zadržanega do dramatičnega 'looka' dive (črtala se dobijo v kompletu, ki stane 53,21 evra). Obstojna, lahka formula se nanaša tekoče, je kremna, posuši pa se v popoln puder. Črtala imajo tako dvojno funkcijo – uporabimo jih lahko kot senčila ali črtala, za definicijo ali osvetlitev oči. Vgrajen šilček poskrbi, da so črtala vedno pripravljena za nanašanje s precizno konico.
Z maskaro Signature Eyes Volume Mascara v omejenem odtenku briljantno indigo modre (28,79 evra) lahko poudarite vsako trepalnico. Revolucionarna, barvno intenzivna FullFx formula volumen poveča do 600 odstotkov, medtem ko kremni regenerator zgladi in obogati trepalnice. Tehnologija krtačke MagnaBoost sočasno ustvarja volumen in ločuje trepalnice.
Ustnice to pomlad oblikujte, osvetlite in definirajte z barvnimi in prosojnimi šminkami Artistry Signature Color (posamezna stane 24,59 evra). Trije 'limited edition' odtenki nadvse intenzivnih pigmentov - z imeni Coral Sunrise, Sandstone in Pink Quartz - nudijo popoln sijaj in intenzivno vlaženje za zaščito ter nego ustnic. Vse izdelke iz kolekcije lahko kupite tukaj.
Za konec še moje mnenje. Artistry izdelke uporabljam že drugo leto in sem z njimi zadovoljna, saj so izjemno kakovostni in negovalni, glede tega se lahko postavijo ob bok najdražjim in najbolj razvpitim kozmetičnim znamkam, ali so celo nad njimi, zato se mi zdi tudi cena Artistry make-upa več kot upravičena. Ličila so visoko pigmentirana ter obstojna, enako, kot bi to pričakovali od profesionalnih znamk ličil. Po vsem tem času me še vedno navdušuje njihova črna maskara (del rednega programa), ki je po mojem mnenju ena od treh najboljših na trgu ličil v svetovnem merilu (o tem, kateri sta drugi dve, pa bom ob priložnosti še pisala).

1 komentar: