sreda, 04. marec 2015

Skoči v rožnato pomlad z Marcom Jacobsom

Daisy Marc Jacobs Sorbet editions sta prav posebni dišavi v omejeni izdaji za pomlad, v navdušujočih cvetnih odtenkih. Daisy Marc Jacobs Sorbet Edition je sočna mešanica čistih cvetnih in sadnih not. Je razkošna in hkrati igrivo sveža. Dišava se odpre s sadno mešanico hruške in pasijonke, medtem ko hrustljavi jasmin osvetljuje šopek šmarnic v sredini.
Lesne note pustijo topel podpis na koži. Na vrhu se košatijo rožnati grejpfrut, hruška in pasijonka, v sredini se družijo glicinija, jasminovi listi in šmarnica, medtem ko osnovo zastopajo les vijolice, cedrovina in mošus. Za mojstrovino stoji parfumska hiša Firmenich, dišavo je ustvaril parfumski mojster Richard Herpin.
Za ljubiteljice bolj svežih vonjev bo kot nalašč Daisy Marc Jacobs  Eau so Fresh Sorbet edition, ki je sveža in zabavna dišava obenem. Ta toaletna vodica opeva srečo s sladko mešanico sadno-cvetnih not in kipi v notah sočne mandarine ter cvetočega jabolka; v sredini se bohotita sveža magnolija in vijolica, ki ju zaključi kremni les. Pri vrhu zaduhamo mandarino, cvet jabolka in lotusov cvet; srce dišave ujamejo magnolija, jasmin in vijolica, medtem ko osnovo gradita kremni les in mošus. Tudi pod to dišavo sta se podpisala Firmenich in Richard Herpin.
Obliki stekleničk (plod sodelovanja Marca Jacobsa s podjetjem Coty) sta se navdihnili v pomladi in sta igriva mešanica živahnih, prosojnih odtenkov. Na pokrovčkih se bohotijo rožnati odtenki, barva fuksije in škrlatna. Daisy Marc Jacobs Sorbet edition je na voljo v 50-ml steklenički, lahkotnejša izvedba Eau so Fresh Sorbet edition pa kot 75-ml toaletna voda.

Ni komentarjev:

Objavite komentar