petek, 13. marec 2015

Novosti za čiščenje občutljive kože

Čiščenje občutljive kože obraza je prvi korak do idealne lepote. Vichy je te dni predstavil prenovljeno linijo Purete Thermale, s katero se vsakdanji obred čiščenja obraza spremeni v občutek ugodja med čiščenjem in tudi po njem. Linija vsebuje dve novosti: Purete Thermale micelarno olje za čiščenje obraza, ki neguje kožo in se ob stiku z vodo spremeni v mleko za učinkovito odstranjevanje ličil z obraza in oči, ter novi Purete Thermale osvežilni gel za odstranjevanje nečistoč z obraza, ki zagotavlja takojšen občutek svežine. Linija Purete Thermale predstavlja idealne izdelke za čiščenje za vse tipe kože, tudi za občutljivo.
Novo PURETE THERMALE micelarno olje (tega sem danes dobila na svojo mizo za preizkus) je prvo Vichy olje za čiščenje, ki neguje kožo in se spremeni v mleko ter se ga spere z vodo. Izdelek vsebuje kombinacijo micelov, ki nežno odstranijo ličila, in hranilnega olja kamelije. Nemastna oljna tekstura se ob stiku z vodo spremeni v mleko in učinkovito odstrani tudi vodoodporna ličila z obraza in oči. Izdelek je primeren za občutljivo kožo in predel okrog oči.
Novi PURETE THERMALE osvežilni čistilni gel, ki se spere, pa je idealen izdelek za čiščenje nečistoč z obraza, ki daje občutek ugodja. Obogaten je s sestavino Purisoft (izvleček semen moringe), ki deluje proti nečistočam, in amilitom, ki zmanjša občutek neprijetne napetosti kože zaradi trde vode. Tekstura gela daje takojšen občutek svežine in se ob stiku z vodo spremeni v gosto peno. Izdelek ne izsuši kože in je primeren za občutljivo kožo.
PURETE THERMALE odstranjevalec ličil 3-v-1 predstavlja tri izdelke v enem: čistilno mleko, tonik za pomiritev občutljive kože obraza in gel za odstranjevanje ličil z obraza in predela okrog oči. Poleg odstranjevanja nečistoč, ličil in onesnaževalcev PURETE THERMALE 3-v-1 zagotavlja občutek ugodja, svežine in sijaj kože. Sveža tekstura gela se nanese z blazinico vate in se ne izpira, koža pa je po uporabi sveža, nemastna in sijoča.

Ni komentarjev:

Objavite komentar