torek, 24. marec 2015

Misija nemogoče in BMW M3 združila moči

V tokratnem delu franšize Misija nemogoče, ki nosi naslov Rogue Nation, BMW ponovno prevzema vlogo ekskluzivnega avtomobilskega partnerja. Že drugič je dokazal, da je 'misija nemogoče' mogoča, tako da je posodil svojo superlativno tehnološko podporo in know-how filmski produkcijski ekipi (avtomobilist je pred tem sodeloval s Paramount Pictures že leta 2011 v Misija nemogoče – Protokol duh). Ponovno so nastali posnetki dih jemajočih avtomobilskih kaskaderskih scen, ki se v filmu odvijajo po vsem svetu.
Uradni napovednik filma, ki je bil premierno prikazan včeraj, ponuja ljubiteljem akcije prvi vpogled v visoko adrenalinsko epizodo, kjer ima glavno vlogo zopet Ethan Hunt (v glavni vlogi Tom Cruise) in njegova ekipa Misije nemogoče. Skupaj so prikazali spektakularne scene vožnje z novim vozilom BMW M3. Prenovljene visokozmogljive sposobnosti pete generacije športnega avtomobila BMW M3 se odlično vklopijo v izvajanje natančnih voznih sosledij, kakršnih pred tem še nismo videli.
Filozofija M oddelka in dinamična oblika ne puščata dvoma v motošportne gene BMW M3, medtem ko BMW Motorrad S 1000 RR, ki je v napovedniku prav tako nezgrešljiv, predstavlja ultimativno zmogljivost na dveh kolesih. BMW ConnectedDrive, ki omogoča unikatno inteligentno povezljivost med voznikom, avtomoblilom in okoljem, je bil priročen za ekipo Misije nemogoče med potovanjem po svetu. Visoko inovativen sistem ponuja tudi izboljšano varnost in vozni užitek v resničnem življenju, z značilnostmi kot so kamera in sistemi za vozno asistenco.
Misija nemogoče - Rogue Nation, ki prihaja na velika platna 31. julija, združi Toma Cruisa z že znanimi obrazi iz Misije nemogoče - Protokol duh, to so Jeremy Renner, Simon Pegg in Vinge Rhames. V filmu nastopajo še Alec Baldwin, Rebecca Ferguson in Sean Harris. Film je režiral Christopher McQuarrie, kot producenti so se pod njega podpisali Tom Cruise, J.J. Abrams in Bryan Burk. Sscenarij je nastal na podlagi televizijske serije Brucea Gellerja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar