nedelja, 15. marec 2015

MARX zapoveduje trenčkot in tropsko vzdušje

Ta teden so predstavili novo kolekcijo oblačil Marx za pomlad/poletje 2015. Glavna vloga tokrat pripada trenčkotu, medtem ko ponuja nova kolekcija izbor oblačil za vsako priložnost. Blagovna znamka Marx je za to sezono pripravila številne izdelke, ki strežejo različnim stilom. Glavni kos kampanje za kolekcijo pomlad-poletje 2015 je trenčkot, nepogrešljiv modni prijatelj sodobne ženske.
To pomlad je Marx pripravil trenčkote v treh različicah: modni, elegantni in ležerni. Trenčkot z detajli iz umetnega usnja je namenjen ženskam, ki spremljajo smernice in se zavedajo, da se modni zakladi skrivajo v detajlih. Elegantnejša različica kultnega plašča sledi filozofiji večnega kroja za vse priložnosti, seveda s svežim pečatom in skrbno izbranimi detajli.
Dinamične ženske bodo oboževale ležeren šik, ujet v kratek trenčkot modre barve. Nova kolekcija Marx pomlad-poletje 2015 modnim navdušenkam ponuja tudi prefinjene cvetlične vzorce in potiske, katerih navdih se skriva v japonskih cvetnih vrtovih.
Za ljubiteljice modnih zgodb so na voljo še pastelne barve, ki se kombinirajo s temno modro, bež in belo, medtem ko bodo bolj drzne punce posegle po kombinacijah živih odtenkov zelene, rumene ter intenzivne modre.
Modni svet zapoveduje, da v ženski garderobi tudi to sezono ne sme manjkati igra črne in bele, poletje pa bo obarvano v motive tropskega vrta. Marxov moški se bo v tej sezoni spogledoval s puščavskimi motivi in barvami peščeno rumene ter rdeče barve arabske pokrajine. Za ležerni šik bodo poskrbeli bombažni modni kosi v sivi, črni, zeleni in modri barvi, popolni za pisarno ali dela prost dan.
Poleg žensk se bodo tudi moški podali v trope in poiskali navdih v zgodbi tropske lagune in deževnega gozda, medtem ko je športna linija zaznamovana z retro potiski ter kombinacijami modre, rdeče in bele.
Ker pa spomladi pada tudi dež in ne sije vedno sonce, te vabim, da sodeluješ za povrh v lepi nagradni igri. MARX te namreč obdaruje s prekrasnim trendovskim dežnikom iz prozornega materiala, ki bo odlično kljuboval muhastemu aprilskemu vremenu! Zagotovo želiš tega lepotca, kajne?
Če je tako, te vabim, da mi pišeš na naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com ter se poteguješ za Marxov dežnik. Odgovori še na nagradno vprašanjce, ki se glasi: V koliko različicah so pri znamki Marx pripravili trenčkote za to pomlad? Po končanem žrebanju (časa za sodelovanje imaš do 23. marca, do 17. ure) boš obveščen/a, vkolikor boš nagrajen/a in se lahko oglasiš po svoj dežnik, ki bo napisan na tvoje ime, v Sportinino trgovino v ljubljanskem Cityparku. Srečno!

1 komentar:

  1. Novi prozorni šik&trendovski dežnik MARX z prve pomladne deževne dni bo razveselil Ireno Gregorin z Iga. Čestitke!

    OdgovoriIzbriši