sobota, 07. marec 2015

Izvirno obdarovanje ob dnevu žena

Danes sem se na še eni od testnih voženj v zadnjem času ustavila na črpalki OMV Slovenija in bila presenečena nad nenadno pozornostjo prodajalca, ki me je obdaril s čokolado. Od kod taka ljubeznivost, mi je postalo jasno, ko sem prišla domov, in sem v svoji elektronski pošti našla sporočilo z naslednjo vsebino:
"Pred vrati je 8. marec, dan žena, ki nas vsako leto spomni na vse pripadnice nežnejšega spola, ki dnevno skrbijo, da je življenje bolj barvito in veselo. OMV Slovenija bo zato vse ženske, ki bodo v nedeljo, 8. marca, obiskale katerikoli bencinski servis OMV v Sloveniji, obdaril s sladko pozornostjo in jim polepšal dan, namenjen le njim. Tradicionalna akcija tokrat poteka že 17. leto zapored in vedno znova razveseli več kot 20 tisoč predstavnic lepšega spola."
V mojem primeru je 8. marec prišel že en dan prej, najbrž sem bila prodajalcu simpatična; pozornosti se niti najmanj ne upiram, saj imam čokolado najraje na svetu (poleg domačega kužka, morske panorame, cvetja vseh vrst in sončnih zahodov; vsekakor so mi zelo pri srcu tudi avtomobili). Jutri torej ne bodite presenečene, če boste šle po gorivo na črpalko in na blagajni dobile še gratis čokoladico... mogoče pa celo kakšen cvet in lep kompliment :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar