sobota, 28. marec 2015

Filip Flisar z novim BMW 1 na modno pisto

Moda, lepota in avtomobili hodijo z roko v roki. V avtohiši Selmar Maribor se je občinstvu predstavila slovenska in tuja moda za vse stile ter novi BMW serije 1. Luč nad modno pisto se je prižgala in po predstavi za vse ljubitelje estetike se je izza zavese pripeljala zvezda večera, prenovljen BMW serije 1.
Filip Flisar je ambasador avtohiše Selmar
"Najnovejši BMW serije 1 je v tri- in petvratni izvedbi pripravljen, da postavi nov standard na področju užitka v vožnji v premium razredu kompaktnih vozil. Novi BMW serije 1 je pojem za estetsko obliko, vznemirljivo dinamiko in visoko učinkovitost," je ob uradni premieri novega modela povedal direktor avtohiše Selmar Maribor, Rok Gričnik.
Nadiya Bychkova in defile znamke PRINCIP
Na modno pisto so najprej stopili mistri, ki so navdahnili z modo za poslovne moške, lepši spol pa je predstavil pomladne trende s podpisom blagovne znamke MARX, medtem ko je oblačila za prosti čas v svojem prepoznavno živahnem slogu predstavil Pepe Jeans London. Modno revijo je začinila premiera nove dišave Miss Dior, ki je sinonim svobodi in neodvisnosti. Po njej dišita tudi ekskluzivni znamki oblačil Bollicine di Stille ter oblikovalska znamka večernih oblek Impero Couture s certifikatom Made in Italy, ki sta pred slovensko občinstvo ob tej priložnosti stopili prvič.
Julija Bezjak v majici Bollicine di Stile
Modni sprehod najbolj znanih slovenskih manekenk, med njimi so bile Nadiya Bychkova, Sabina Remar in aktualna miss Slovenije, Julija Bizjak, se je končal z večerno modo slovenske znamke PRINCIP, za katero stojita oblikovalki Mojca Celin in Damijana B. Logar.
6 Pack Čukur v družbi deklet
Poslovno-modni dogodek je povezoval nekdanji radijec Sašo Papp, ki je med modnimi navdušenkami poiskal Pepelko večera in ob koncu še izžrebal nagrajenko, ki se bo na vikend v luksuzni resort Lifeclass Sveti Martin odpeljala z novim BMW serije 1. Večer sta do vrhunca popeljala posebni glasbeni gost večera Uroš Perič in Filip Flisar, ki je novega BMW serije 1 pripeljal izza zavese pred obiskovalce kar na modno pisto in požel aplavz.

Fotografije: Marko Pigac

Ni komentarjev:

Objavite komentar