sreda, 11. marec 2015

Dragoceni zlati kaviar pričara koži novo mladost

WHITE CAVIAR Illuminating moisturizing cream s prestižnim podpisom La Prairie je razkošna učvrščevalna in vlažilna krema z delci zlatega kaviarja, ki osvetli in učvrsti, poveča sijaj in daje enakomeren videz polti; obnavlja čvrstost ter intenzivno vlaži. Sestavina razkošne učvrščevalne in vlažilne kreme so izvleček zlatega kaviarja, globinsko vlažilen kompleks in redek bel med. Kako krema deluje? Izbrane dragocene sestavine ohranjajo enakomeren videz polti, zmanjšajo temne madeže in nepravilnosti v pigmentaciji, povečujejo čvrstost in elastičnost kože. Pomagajo, da koža vlago bodlje zadržuje v sebi; povečajo tudi sijaj in kožo osvetlijo, s tem pa je vdite manj nepravilna ter mlajša.
 
Za formulo so uporabili dioično kislino, izvleček sladkega korena in vitamin C, ki zmanjšujejo aktivacijo encima tirozinaza ter tako upočasnijo nastanek madežev in nepravilnosti v pigmentaciji; izvleček macesna in kompleks tetrapeptidov so uporabili za osvetljevalno delovanje; švicarska vrtna kreša aktivira kožni čistilni sistem, zadolžen za ohranjanje enakomernega videza polti.
Za učvrščevalno delovanje pa skrbijo: izvleček zlatega kaviarja, ki kožo nahrani in napolni z vitamini, nukleično kislino, fosfolipidi in proteini ter tako poskrbi za dolgotrajno učvrščevalno delovanje; delci zlatega kaviarja vsebujejo tudi omega 3 kisline, izjemne antioksidante, ki izboljšajo nivo zaščite kože in nasploh okrepijo zaščitno funkcijo; izvleček kadila se bori za večjo elastičnost kože; edinstven peptid in centella asiatica poskrbita za večjo čvrstost.
 
Za vlaženje in zaščito skrbi poseben glicerinski izvleček, pridobljen iz gob, ter aquapor, mešanica vlažilnih sestavin, ki izboljšujejo vlaženje (dolgotrajno in takojšnje) in kožo prenovijo ter polepšajo njeno teksturo. Biomimetični kolagen poveča zadrževanje vlage v koži; globinsko vlažilni kompleks navlaži in prenovi celice; v pomoč je tudi nadvse redek bel med, ki okrepi zaščitni film kože; izvleček gob, belega cvetja, belega vina in vitaminov E ter A deluje kot močan antioksidant.
dopolnilna nega: krema za oči z belim kavirjem
La Prairijev ekskluzivni Cellular Complex z glikoproteini, izvlečkom ingverjeve korenine, konjskega repa in drugimi biotehnološkimi ter botaničnimi sestavinami proti staranju kožo poživlja, globinsko vlaži ter jo napolni z energijo. Skrivno orožje La Prairie-ja v boju proti staranju je osnova skoraj vsakega proizvoda znamke že od leta 1978. Učinkovito obnavlja, vlaži, hrani kožo, ji vrača energijo ter zagotavlja optimalno delovanje.
še ena nujna komplementarna nega; serum iz iste kolekcije
Po temeljitem čiščenju in tonificiranju nanesite kremo na obraz, vrat in dekolte. Izognite se predelu oči. Za najboljše rezultate uporabljajte sočasno s serumom White Caviar Illuminating Serum in pa kremo za oči iz iste linije. Kremo lahko uporabljate tudi v kombinaciji z drugimi serumi. WHITE CAVIAR Illuminating moisturizing cream, ta nova generacija nege za legendaren sijaj in izjemen lifting, bo na izbranih prodajnih mestih La Prairie na voljo v začetku aprila, 50-ml lonček kreme pa bo na voljo po priporočeni ceni 418 evrov.

Ni komentarjev:

Objavite komentar