sreda, 18. marec 2015

C&A bo pomlad odel v cvetlične pastele

Trendovska modna znamka oblačil C&A je v ljubljanskem hotelu Cubo predstavila kolekcijo za pomlad in poletje 2015. Tjaša Kokalj, Iryna Osypenko Nemec in Sabina Remar so s fotografom Jernejem Kokolom ustvarile modno zgodbo v znamenju kolekcije C&A, ki se to sezono spogleduje z morjem, soncem in dolgimi peščenimi plažami, glasbenimi festivali ter boemskim slogom, na drugi strani pa z eleganco ter glamurjem.
lepotice Tjaša Kokalj, Iryna Osypenko in Sabina Remar
Vrhunci kolekcije ponujajo energično paleto kosov za vsak modni okus. Obilje džinsa v obliki dolgih skinny kavbojk ali ležernega boyfriend modela z aktualnimi 'destroy' detajli, kratkih hlač, srajc, jaken in kril v kombinaciji z oblačili s črtastim belo-modrim vzorcem ustvarja morsko pripoved. Pomladna romanca se je medtem stkala med nežnimi pasteli in cvetlicami.
novi cvetlični pasteli pri C&A
Udarni tropski in živahni potiski drobnih cvetov ter nežni pasteli prežemajo celoten asortiman ženske garderobe – od bluz, hlač, puloverjev, lahkotnih oblek, rahlo tkanih jopic in modnih dodatkov – in so prava izbira za svež izgled, naj si bo za mestni potep ali sprehod po plaži. Za svečane in poslovne priložnosti v kolekciji najdemo bogato ponudbo elegantnih, a trendovskih oblek različnih krojev v beli, črni in temno modri barvi, z igrivimi mornarskimi in cvetličnimi potiski, z detajli čipke, tanjših pasov in glamuroznih kristalov.
Jasmina Marš z manekenkami med ustvarjanjem modne zgodbe
Iryna in Tjaša sta mladostni, kot tudi znamka C&A
Jasmina Marš, vodja za odnose z javnostmi pri C&A Slovenija je povedala: "Kolekcija znamke C&A je ponovno prepričala, da podjetje sledi integrirani komunikacijski kampanji Today´s look is, oziroma v slovenščini Videz dneva, in prepričanju, da ima vsak pravico izgledati dobro in se počutiti dobro - danes in vsak dan, ob vsaki priložnosti in vsakem trenutku, ne glede na to, ali je to v pisarni, na zabavi ali v prostem času."

Ni komentarjev:

Objavite komentar