torek, 10. marec 2015

And by Andraž z revijo za pomlad-poletje 2015

Prejšnji teden je v Celju potekala modna revija, na kateri so predstavili športna oblačila And by Andraž za pomlad-poletje 2015. Letošnja kolekcija športnih oblačil And by Andraž je kontrast svetlih in temnih barv oziroma črne in bele z dodanim kovinskim sijajem v zlati in srebrni.
Kovinski in lakasti sijaj so uporabili tudi pri modnih dodatkih, ki športna oblačila spremenijo v ulično modo, s katero smo vsak dan v koraku s trendi. Veliko pozornosti so namenili tudi manjšim detajlom, saj so zadrge in nekatera oblačila okrašena s kristali swarovski.
Posebnost letošnje kolekcije je asimetrija, ki naredi eleganten dekolte na športnih majicah; zanimiva je tudi jakna z asimetričnim preklopom in (pre)veliko kapuco. Po eni strani so v kolekciji ponudili široke kroje, a niso pozabili tudi na oprijeto klasiko, ki se pri ženskah odlično poveže s t. i. "crop top" majicami, izpod katerih bodo pogledali športno trenirani trebuščki.
Poleg že omenjene črne in bele barve so poskrbeli, da bo pomlad tudi pisana. V kolekcijah ne manjka živo zelenih, modrih in rožnatih tonov. Pomlad pač ne more biti dolgočasna. Letos bodo prišli na račun športniki v dvoranskih športih, kot so pilates, joga in druge vadbe, tekači, kolesarji, tenisači in tudi golfisti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar