nedelja, 08. marec 2015

5 zmagoslavnih dejstev o ženskah

Zakaj so ženske posebna in občudovanja vredna stvaritev narave? Je bog v resnici boginja? Preberi in se spomni na ta seznam tudi na druge dneve, ne le na mednarodni dan žensk ali (po domače) 'dan žena'.
1. Ženske so naravne govornice. Spregovorijo okoli 20.000 besed na dan, moški samo 7.000.
2. Obvladajo tehnologijo. Prvi računalniški programer je bila - ženska! Po rodu je bila Angležinja, ime ji je bilo Ada Lovelace, živela je v 19. stoletju.
3. Znajo odlično pisati. Prvi roman na svetu je napisala japonska avtorica Murasaki Šikibu že 1000 let p.n.š in velja še danes za mojstrsko zapisano opažanje o dvornem življenju.
4. Inteligenčni testi so za ženske mala malica. Najvišje izmerjena inteligenčna kvocienta v zgodovini pripadata predstavnicam ženskega spola.
5. Ženske spreminjajo svet. Protesti za žensko enakopravnost v Rusiji 8. marca leta 1917 so po mnenju zgodovinarjev ključni povod za delavsko revolucijo, dan pa še danes praznujemo kot praznik, ki nas spominja, da so ženske v vseh pogledih enakopravne članice družbe.
Kakor pri ženskah, je notranja moč z neizogibnim zunanjim sijajem združena tudi v balzamu za ustnice Labello Repair & Beauty. Z dvofazno jedrno tehnologijo intenzivno obnovi in neguje ustnice, rožnati pigmenti pa ustnice obarvajo z nežnim sijajem. Belo jedro je obogateno z dekspantenolom, ki obnavlja suhe in razpokane ustnice.
Rožnati zunanji ovoj medtem vsebuje jojobino olje, karitejevo maslo, obenem pa razvaja z nežnim vonjem, ki je mešanica vrtnice, jasmina, pomarančevca, vanilije in fižola tonka. Za nameček so ustnice nežno obarvane, to pa poudari njihov naravni sijaj, ki ga ljubijo tako ženske, kot moški.

Ni komentarjev:

Objavite komentar