petek, 27. februar 2015

Topshop in Topman v prenovljenih prostorih z novo kolekcijo

V Emporiumu so danes odprli prenovljeno trgovino Topshop in njeno moško različico Topman na kar 450 kvadratnih metrih prodajnih površin. Ob brunchu po britansko so si znani obrazi in oboževalci znamk Topshop in Topman ogledali najnovejši kolekciji za pomlad/poletje 2015.
Topshop znamko predstavlja manekenka Cara Delevingne
Britanski blagovni znamki že dolga leta narekujeta modne smernice vsem fashionistom, mladim po letih in po srcu, ki obožujejo najnovejše trende. Znamki sta priljubljeni tako pri svetovnih zvezdnikih kot slovenskih estradnikih.
tudi slovenska manekenka Karin Škufca je preizkusila novosti
Kolekcija Topshop za pomlad/poletje 2015 združuje različne trende, od uličnega stila oziroma streetstylea do glamuroznih kosov, obutve in modnih dodatkov. V pomladno-poletni kolekciji bomo videli tudi veliko jeansa in nakita. V kolekciji so črte, sveži cvetlični potiske, kombinacije različnih barv in preplet različnih materialov.
Topshop je bil ustanovljen leta 1964, Topman pa je izšel leta 1978 kot moška različica ženskega Topshopa. Oba spadata v korporacijo Arcadia Group. Leta 2002 je postal lastnik Arcadie Sir Philip Green. Danes ima 2500 trgovin v Veliki Bitaniji in več kot 500 trgovin v različnih državah. Ker sta Topshop in Topman trendsetterja za mlade, sodelujeta z obetavnimi mladimi modnimi oblikovalci, ki jih navdušuje umetnost.
Uroš Smolej, Demetra Malalan, Polona Zoja Jambrek in Nejc Simšič, prisegajo na Topshop in Topman
Ajda Sitar in Manja Plešnar sta bili kot vedno slogovno popolni
Tako nastanejo najboljši kosi, ki vedno izstopajo od ostalih. Tudi pri Topmanu so se poigrali z različnimi materiali in strukturami oblačil. Navidez dolgočasne obleke postanejo z različnimi potiski in vzorci prava modna poslastica. Prisotni na današnjem dogodku so bili videti navdušeni nad novima kolekcijama obeh znamk in prenovljenimi prostori.

Ni komentarjev:

Objavite komentar