četrtek, 12. februar 2015

Nazdravita s šampanjcem za zaljubljene

Vzemita si trenutek zase in izkusita energijo, ki kuje vezi med ljudmi, ki se ljubijo. Moët & Chandon predstavlja Moët Rosé Impérial Unfurl the Tie, elegantno limited-edition serijo za Valentinovo ali drug primeren dan, ko želimo slaviti ljubezen, življenje in družbo nam najljubših ljudi.
Moët Rosé Impérial je spontan in sijoč izraz stila Moët & Chandon, ki ga zaznamujejo svetli sadni toni, mamljiv okus ter elegantna zrelost. Staran 21 mesecev v kleteh, je Moët Rosé Impérial prepoznaven po svoji živi rožnati barvi z jantarnimi toni ter nepozabnim vonjem, ki združuje intenziven, živahen vonj po rdečih sadežih, rožnati odtenek vrtnice ter rahlo aromo popra. Izrazit okus združuje intenzivnost in prefinjenost s sočno, obstojno intenzivnostjo jagod, mesnatostjo ter čvrstostjo breskev ter svežino rahlega pridiha po mentolu.
Letos se ikonični črni trak Moët & Chandon dviga v zrak kot živahno vabilo, razpre se v prefinjen val elegance in stila. Črni trak Moët & Chandon krasi steklenice legendarnega šampanjca že od leta 1886 in letos se je prelevil v novo, moderno različico. Moët Rosé Impérial Unfurl the Tie ponuja prefinjen nov način za uživanje in deljenje slavnega Moët Rosé Impérial: eleganten trenutek v dvoje, glamurozen dogodek s prijatelji ali veselje v družinskem krogu.
Moët Rosé Impérial Unfurl the Tie vključuje elegantno zaokroženo škatlo, ki jo zavrtimo, da se odpre in razkrije steklenico Moët Rosé Impérial ter novo stojalo Toasting Tie. Kultni Moët & Chandon trak se spremeni v prefinjeno, pozornost vzbujajoče stojalo, ki drži štiri kozarce za šampanjec s krhkimi peclji brez podstavka. Škatlo Moët Rosé Impérial Unfurl the Tie (cena izdelka 280 evrov, nakup TUKAJ) bogatijo tudi elegantne fotografije avtorice Ilarie Orsini.

Ni komentarjev:

Objavite komentar