nedelja, 22. februar 2015

Nagradna igra z novimi laki Alessandro!

Za slajše čakanje na pomlad in lepši vstop v prve tople dni sem ti z znamko ALESSANDRO spet pripravila nagradno igro. Alessandro je v zadnjem času na trg poslal kar nekaj inovacij in sicer CC lake, ki podobno, kot kozmetični izdelki, označeni s to kratico, nudijo barvo in nego obenem.
BB & CC kremi sta bili revolucionarni novosti na kozmetičnem trgu zadnje dve leti. CC lak Alessandro pa je prvi Colour& Care lak za nohte za brezhibno seksi 'nude videz, ki obenem nohte oskrbi z dodatnimi hranilnimi in negovalnimi sestavinami, med njimi so rjava alga in olje granatnega jabolka.
To pa še ni vse, Alessandro je namreč te dni predstavil tudi neskončno romantično kolekcijo novih lakov za nohte Sunday Rose, v pastelnih odtenkih, ki so vsako pomlad neskončno modni. Pasteli nam vedno znova obljubijo prihod pomladi in njen razcvet. Za letošnjo pomlad smo na modnih pistah lahko videli močne in izrazite pastele, podobno se po modi navdhujejo tudi laki Alessandro, zato nova kolekcija ni naključje.
nova kolekcija Sunday Rose in vsi njeni odtenki
Prebudi se v romantično sanjarjenje in počakaj na svoj prvi pomladni randevu. Morda boš prav ti tista, ki ji bo tokratna nagrada polepšala čakanje na prvi sladek poljub in razcvet narave? Alessandro bo eno srečno izžrebanko obdaril z novima CC lakoma in še eno z dvema lakcema iz pomladne kolekcije Sunday Rose. Izbiro odtenkov pa bomo tokrat prepustili kar njim, se strinjaš?
Splača se ti potruditi! Pošlji svoje podatke na mail nagradna.lepotainmoda@gmail.com do vključno četrtka, 26. februarja 2015 in odgovori na nagradno vprašanje: Kateri hranilni in negovalni sestavini, omenjeni v članku, med drugim vsebujejo novi CC laki Alessandro? Dan kasneje bom izžrebala dve nagrajenki, ki se bosta posladkali z novimi kozmetičnimi dobrotami znamke Alessandro.

1 komentar:

  1. Nagrajenca sta: Ina Pavlenč, Mislinja, ki prejme nova CC laka in Jan Baškovič, Slovenj Gradec, ki bo z lakoma iz nove kolekcije Sunday Rose razveselil svojo punco, tako je vsaj obljubil v sporočilu! Čestitke :)

    OdgovoriIzbriši