sobota, 14. februar 2015

Kaj si podariti za Valentinovo?

Najbolj srčkast ali najbolj osladen dan? Vseeno, kako gledaš na 14. februar, Ljubezen je v zraku. Predstavljam ti nekaj ljubkih domislic za Valentinovo obdarovanje, ki te bodo grele pri srcu tudi še dolgo po tem, ko bo praznik ljubezni (ali pa pač praznik trgovcev, spet odvisno od tvojega pogleda na zadevo) že davno mimo.
Zlatarna Celje je pripravila izbor najlepših Valentinovih daril blagovnih znamk Lencia in Zlatarne Celje, ki skozi oblike in barve ljubezni kažejo naklonjenost na romantičen način. V kolekciji za Valentinovo je tudi ogrlica s srebrnim obeskom, ki je za to priložnost z 98 evrov znižana na 88,20 evra.
I Love... je blagovna znamka, ki nam prinaša omamno dišeče kopeli, nege telesa in lepotilne proizvode. Vsi I Love... izdelki za nego prekipevajo od navdiha, so iskrivi in čutni in nas s svojimi dišavami preselijo v srčkast svet. Ta setek na spodnji sliki diši po mamljivih, sočnih jagodah.
“Poljub je skrivnost, ki jo namesto ušesom zaupaš ustnicam,” tako svoji srčni izbranki žgoli Cyrano de Bergerac v istoimenski drami. Lepe in negovane ustnice privabljajo poljube in z njimi sladke skrivnosti. A še posebno v zimskem času so ustnice izpostavljene mrazu in suhemu zraku v ogrevanih prostorih, zato sta njihova voljnost in mehkoba lahko načeti. Takrat na pomoč priskoči Eucerin Lip repair balzam za nego ustnic.
Včasih je čudovito biti igriv in si dovoliti nagajivo spogledovanje, ki poskrbi za metuljčke v trebuhu. Zakaj si ne bi vidva ob letošnjem Valentinovem pričarala nasmeha na ustnice? Privoščita si nagajivo razvajanje z rdečim perilom Meow Cheek by Lisca.
Poleg igrivih bombažnih 'panty' hlačk z natisnjeno prikupno muco lahko izbereš še romantično majčko v enakem slogu, in če se boš odločila za oboje, boš domov odšla še s prikupnim darilnim mošnjičkom.
New Yorkerjev izbor za Valentinovo je s srčki potiskana obleka zanjo, cena 14,95 evra, kupiš jo lahko v vseh trgovinah New Yorker. Z veseljem jo boš nosila spomladi, ko bo končno prišlo toplejše vreme in s tem tudi daljši, sončni dnevi.
V podjetju Oriflame kar prekipevajo od romantičnih zamislic za Valentinovo in v njihovem aktualnem katalogu (klikni okrepljeno besedo!) najdeš vse, kar potrebuješ zase ali zanj. Razvajajta se s čudovito odišavljenim setom toalentih mil kolekcije Be Mine. Čistilno milo je obogateno z romantičnim vonjem, ki bo kožo nadišavil in jo osvežil. Dišava je sestavljena iz not jagodičevja, češnjevih cvetov in mošusa.

Ni komentarjev:

Objavite komentar