petek, 06. februar 2015

BMW i bo v Slovenijo zapeljal marca

V Sloveniji bo nemški avtomobilist marca 2015 predstavil znamko BMW i, ki se osredotoča na razvoj trajnostnih rešitev mobilnosti. Ob lansiranju bosta na voljo oba modela: BMW i3 in BMW i8, znane so že uradne cene za oba.
BMW-jev razred i odpira povsem nove možnosti v avtomobilizmu
BMW i3 je brezkompromisna in privlačna rešitev sedanjih in prihodnjih potreb osebne mobilnosti v urbanih središčih. Je prvi premium avtomobil na svetu, ki je zasnovan za vožnjo na izključno električni pogon in s tem brez emisij. Posebno razvita arhitektura LifeDrive, tehnologija pogona BMW eDrive, značilen pogon na zadnja kolesa in revolucionaren koncept lahke konstrukcije poudarjajo ravnovesje med užitkom v vožnji, dosegom in maso.
BMW i3 ne pozna kompromisov
V Sloveniji bo BMW i3 od marca 2015 na voljo po ceni od 36.550 evrov naprej. Dodatna oprema po želji in dodan motor za podaljšanje dosega ga lahko po izbiri kupca podražijo na 41.200 evrov in navzgor.
BMW i8 je najbolj progresivno športno vozilo in je prvo plug-in hibridno vozilo znotraj BMW skupine. To je vozilo s sedežno konfiguracijo 2+2, ki kipi od vizionarskega oblikovanja in inteligentnega inženiringa lahke gradnje. Kot plug-in hibridno vozilo BMW i8 združuje prednosti inovativnega električnega pogona in najnovejše tehnologije notranjega izgorevanja.
Lepota... tehnika... moč... in ekološka zavest
Iz tega izhaja neverjetna vozniška izkušnja, ki prinaša dinamiko športnega vozila (0 - 100 km/h v 4,4 sekunde) skupaj s porabo goriva in emisijskimi izpusti na ravni majhnega mestnega vozila (2,1 l / 100km / 49 g CO2/km). To pomeni ne samo popolnoma električno mestno vožnjo brez emisij, ampak tudi športno zmogljivost na medkrajevnih poteh.
To je prav gotovo športni avto prihodnosti, z zelo vznemirljivimi lastnostmi in zeleno dušo
Atletska osebnost revolucionarnega športnega vozila se več kot očitno kaže v oblikovanju: razmerja klasičnega športnega vozila, spektakularna škarjasta vrata, čiste, minimalistične linije in nizko silhueto prežeto z močno, dinamično obliko. Športen karakter zunanjosti vozila BMW i8 naredi gladek prehod v notranjost, ki je oblikovana z izrazitim fokusom v prihodnost. BMW i8 bo v Sloveniji od marca 2015 na voljo od 136.800 evrov navzgor. Kateri vam je ogrel avtomobilistično srce? Meni prav gotovo i8.

Ni komentarjev:

Objavite komentar