četrtek, 05. februar 2015

adidas by Stella McCartney novosti za pomlad

Pred desetimi leti je zaživel adidas by Stella McCartney, ki je uporabnice takoj osvojil s športnim slogom ter inovativnimi materiali. Nova kolekcija pomlad/poletje 2015 je na poti v naše trgovine, z obogatenimi tehnološkimi lastnostmi pa izdelki ponovno premikajo meje. Aktivnim predstavnicam nežnejšega spola znamka prinaša funkcionalna, modna in udobna oblačila, obutev ter dodatke za športne izzive ali sproščeno preživljanje prostega časa.
Aktualna kolekcija adidas by Stella McCartney je namenjena aktivnim puncam (ne glede na leta), ki prisegajo na zmogljiva in udobna oblačila, ob tem pa ne zanemarijo modnega videza. Oblačila in dodatki so izdelani z uporabo najnaprednejših tehnologij in kakovostnih ter predvsem trajnostnih materialov, po slednjem je oblikovalka v javnosti zelo znana. 
segment Run
Stella McCartney je po desetih letih ustvarjanja ponosna na vse, kar je znamki uspelo doseči z nepremagljivo športno linijo: "Že naša prva kolekcija je bila drugačna in zaradi kombinacije močne oblikovalske estetike ter naprednih tehnologij, ki omogočajo visoko zmogljivost, izstopala od ustaljenih trendov. Od samega začetka sledimo omenjenemu načelu in pri novi kolekciji ni nič drugače."
segment Studio
Kolekcija je razdeljena na več podlinij oziroma segmentov (Run, Studio, Yoga, Cycle, Swim in Weekender). V podliniji Run izstopajo cvetlični motivi v prašnih odtenkih, ki ustvarjajo kamuflažni učinek in ledeno-sivi marmorni potiski. Tehnologiji ClimaChill in ClimaCool združujeta udobje in regulacijo temperature ter tudi v vročih dneh omogočata maksimalno zmogljivost. 
segment Run
Studio je podlinija, namenjena aktivnostim v telovadnicah in fitnes studiih, zanjo so pri znamki navdih iskali v potapljaškem svetu, kar se kaže predvsem v dvignjenih ovratnikih ter izpostavljenih detajlih na zadrgi. Barve so močne. Novi kroji topov poudarijo silhueto telesa za dinamičen in večplasten videz.
segment Yoga
Yoga prinaša udobje in odlično prileganje. Oblačila so izdelana s pomočjo brezšivne tehnologije in omogočajo svobodo gibanja. Prepoznate jih lahko po cvetličnem dizajnu v škrlatno rdeči in nežno modri barvi, ki je vpleten v tkanino. Poleg omenjenih so v novi kolekciji tudi segmenti Cycle, Swim in Weekender, nova kolekcija adidas by Stella McCartney pa bo vsak čas na voljo v Emporiumu (BTC) in v Intersportu v Ljubljani.

Ni komentarjev:

Objavite komentar