ponedeljek, 12. januar 2015

Vroče: zimski trendi na nohtih

Ob predstavitvi zimskih trendov na nohtih nam je lahko res toplo, če nas greje sonce v obmorskem ambientu Thalasso Lepa Vida. Nohtna industrija je v svetu mode vse pomembnejša, česar se zaveda tudi lastnica Gelish Studia, Mateja Klemše, ki je zimske trende tokrat predstavila na malo drugačen način, izzivalno in modno obenem.
Letošnje zimske barve sovpadajo z naravo v zimskem času. Večno bela, kot bela snežinka! V trendu bo tudi barva jezerskih alg v času cvetenja, v odtenku mermaid oziroma morska deklica. Mint barva bo simbolizirala svež, mrzel zrak in nežno meglico.
Če se sprehodimo po barvni lestvici, se ustavimo še pri pariško modrem, bron in črnem odtenku. A klasika vendarle ostaja klasika in rdeča barva je primerna za vse letne čase, še posebej pozimi. Poskrbite, da bodo to zimo prav nohti najlepši 'dodatek', ki bodo poživili zimski stajling. V trendu so naravni nohti, kratki, lepi in zdravi, ki so privlačnejši in bolj prijazni okolju. "Pozabite umetne konice, pretirane poslikave in odebeljen videz nohta," pravi Mateja Klemše, ki velja za ambasadorko zdravih nohtov.
Smernice za zimsko kampanjo je ovekovečila v Thalasso Lepa Vida, kjer sta se združila dva letna časa, poletje in zima, pri projektu pa so sodelovala priznana imena. Vroči video v hladnih dneh ('making of') pa si oglejte tukaj.

Foto: Dejan Nikolič
MUA: Luka Mirjan Simšič
Modeli: Nastasja Prihoda in Aljoša Krt
Video: Matevž Kocjan, Luka Furlan
Ambient: Thalasso Lepa Vida
Posebna zahvala: Anabolana Rulz
Projektni vodja: Mateja Klemše

Ni komentarjev:

Objavite komentar