petek, 23. januar 2015

Styling: 50 odtenkov sive

Obleci in obuj svojih 50 odtenkov sive od glave do pet. Že en sam siv kos bo svetu povedal, da poznaš trende, če boš sivo v vseh njenih zapeljivih odtenkih stilirala v 'total look', pa ti komplimenti zanesljivo ne uidejo. Osnova zimske garderobe naj bo siv plašč, uskladi ga s sivim puloverjem, udobno krojenimi elegantnimi hlačami in torbico v sivi barvi ter toplim, volnenim šalom. Krona videza so lahko metalizirani Guccijevi mokasini.
In kaj si sama mislim o 'razvpitem' filmu z istim naslovom, ki ga bodo s februarjem predvajali tudi pri nas? Enako, kot o treh knjižnih uspešnicah, na katerih temelji scenarij: sladkobna, nerealistična pravljica, z ravno pravo mero S&M soft-porna za neizživete gospodinje. A nič ne de, tega knjigi (ali filmu) nič ne zamerim, saj je povsem nehote v ospredje postavil kraljico sezone - sivo barvo, na katero smo že skoraj pozabili. Tako nas je 50 odtenkov opomnil, da je lahko siva vznemirljiva in prav nič dolgočasna barva.
Tudi ličenje in modni dodatki naj sledijo sivi zgodbi. Iz nove kolekcije 50 Shades of Grey je lak O.P.I. z imenom Embrace the Grey, medtem ko je svinčnik Diorshow Kohl za obrobo vek iz nove pomladne kolekcije ličil Kingdom of Colors s podpisom Dior. Prav tako je iz omenjene kolekcije tudi čudovito monosenčilo Dior z vtisnjenim logotipom, ki nosi ime Fairy Grey. Vse te intrigantne odtenke sive uravnoteži z nežno rožnato na ustnicah, ki jo lahko pričara šminka L'Oreal iz kolekcije Privee, odtenek by Doutzen Kroes in do popolnosti uskladi svoj videz z ogrlico iz umetnih sivih biserov s prestižnim podpisom Valentino. Sanje v 50 in več odtenkih so dovoljene.

Ni komentarjev:

Objavite komentar