torek, 13. januar 2015

Slavni so povedali, kdo je prava zvezda

Poznavalci trendov so mi prišepnili, da bodo to leto na ulicah zavladali copati adidas Originals Superstar. Ob 45. obletnici nastanka copat je adidas za vse ljubitelje streetstyle-a pripravil nove modele, ki so osvojili noge in srce Pharrella Williamsa, Rite Ore in drugih znanih ter manj znanih. S svežo kolekcijo Superstar je nova generacija copat prišla tudi v naše trgovine.
Adidas Originals je copate Superstar prvič predstavil leta 1969 in z njimi najprej zavladal na košarkarskih igriščih, kmalu pa tudi na mestnih ulicah. Copati so s svojo minimalistično obliko in legendarno gumijasto kapico na sprednjem delu hitro postali superzvezda in obvezna obutev za vse, ki prisegajo na streetstyle in ulične modne zapovedi.
Williams: "Veliko všečkov na družabnih omrežjih ne pomeni, da si superzvezda."
Nova linija priljubljenih copat je že prepričala največje zvezdnike današnjega časa, kot so Pharrell Williams, David Beckham in Rita Ora. Slednji so se ob tej priložnosti združili v videu in ponovno definirali besedo 'Superstar', ki je mogoče že malo izgubila pravi pomen. Superzvezda ni tisti, ki ima na družabnih omrežjih največ všečkov, hrepeni po slavi ali hodi po ustaljenih poteh, temveč pravo zvezdništvo pomeni nekaj drugega. Kdo je prava zvezda, si oglejte v videu, ki je nastal ob tej priložnosti: a.did.as/superstarfilm.
Ora: "Superzvezda ni nekdo, ki hodi po ustaljenih poteh."
Beckham: "Superzvezda ni tisti, ki si želi slave."
Najnovejša kolekcija adidas Superstar, ki se lahko pohvali z minimalističnim in privlačnim videzom, je že na voljo tudi v Sloveniji. Klasično silhueto so pri adidasu prenovili in copate obdali z usnjeno vrhnjo plastjo, ob tem so ohranili nekatere avtentične detajle, kot so cik-cak rob na stranskih črtah in zlat podpis na jeziku copata.
Kolekcija ponuja modele v različnih barvnih kombinacijah, najbolj izstopajo copati v belo-rdeči, črno-beli in belo-modri kombinaciji. Priporočena maloprodajna cena za omenjene modele je 89,95 evra.

Ni komentarjev:

Objavite komentar