torek, 27. januar 2015

Samsungova pemiera: Galaxy A in Note Edge

Samsung Electronics je danes premierno predstavil novo generacijo pametnih telefonov, Samsung Galaxy A5 in Galaxy A3, ki imata najnaprednejše funkcije za uporabo družbenih omrežij in trendovski dizajn. Predstavniki Samsunga so premierno predstavili tudi Galaxy Note Edge, prvi pametni telefon z ukrivljenim robom, ki prinaša novo izkušnjo mobilne telefonije.
Kot je dejal Bernard Purkart, vodja oddelka mobilne telefonije (IM) pri Samsung Slovenija, novo A serijo pametnih telefonov, Samsung Galaxy A5 in Galaxy A3, krasi prekrasno oblikovano in izjemno tanko kovinsko ohišje, vrhunska strojna oprema in najnaprednejše funkcije za komuniciranje prek družabnih omrežij. Poleg predstavitve nove A serije pametnih telefonov, so predstavniki podjetja Samsung Electronics premierno predstavili tudi Note Edge, prvi pametni telefon z ukrivljenim robom in S-Pen pisalom, ki bo nedvomno omogočil brezskrbno večopravilnost in doseganje povsem nove ravni produktivnosti.
Samsung Galaxy A3
Serijo Galaxy A odlikuje sprednja kamera ločljivosti 5 megapik, s katero bodo selfiji še boljši. Poleg možnosti širokokotnega slikanja nova A serija omogoča snemanje kratkih animacij, ustvarjanje GIF-ov in številne učinke, ki bodo prebudili kreativno žilico ljubitelje selfijev. Galaxy A5 in A3 sta trenutno tudi najtanjša Samsungova pametna telefona: ohišje A5 v debelino meri 6,7 mm, A5 pa 6,9 mm. Njuno kovinsko ohišje bo na voljo v štirih barvnih različicah: beli (Pearl White), črni (Midnight Black), srebrni (Platinum Silver) in zlati Champagne Gold.
prireditev je povezovala Jana Morelj
Poleg Samsung Galaxy A5 in Galaxy A3 so predstavniki podjetja Samsung Electronics predstavili tudi Galaxy Note Edge, prvi pametni telefon z ukrivljenim robom, naprednim S-Pen pisalom in s kamero ločljivosti 16 mio pik. Ukrivljeni rob nudi visoko ločljivost za še boljši prikaz vsebin, pristaši večopravilnosti pa bodo navdušeni nad bočnim delom zaslona, ki omogoča dostop do pogosto uporabljenih aplikacij in funkcij telefona z eno samo potezo. Galaxy Note, ki bo v Sloveniji na voljo v omejeni seriji, dopolnjuje še napredno S-Pen pisalo, katerega uporaba z Air Command funkcijo je zelo podobna potezam pisanja po papirju. Marsikateremu uporabniku pa bo življenje olajšala funkcija Snap Note, ki fotografije zapiskov na papirju ali tabli enostavno pretvori v S Note zapiske. Samsung Galaxy A3 bo na voljo po priporočeni ceni 299,90 evra, medtem ko bo Galaxy A5 na voljo za 439,90 evra. Omejena serija Samsung Galaxy Note Edge bo v prodaji po priporočeni maloprodajni ceni 859,90 evra.

Ni komentarjev:

Objavite komentar