četrtek, 15. januar 2015

Odkrij svojo Marilyn Monroe z Max Factorjem

Letos mineva 80 let, odkar je legendarni umetnik ličenja Max Factor odprl vrata svojega make-up studia v Hollywoodu in za vedno spremenil videz filmskih zvezd. Njegova najbolj ikonska stranka je bila Norma Jeane, svetu bolj znana kot Marilyn Monroe. Norma Jeane je v kotiček za ličenje vstopila kot rjavolaska, in po zaslugi Max Factorja se je pojavila s platinasto blond lasmi in značilnim videzom Marilyn Monroe. V teh dneh pri blagovni znamki Max Factor praznujejo to navdušujočo zgodbo s ponovno predstavitvijo Marilyn Monroe kot globalne ambasadorke glamurja. Lahko je navdih ženskam po vsem svetu, da odkrijejo svoj osebni glamur, v dimenzijah, ki si jih sploh niso predstavljale.
Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja Max Factor, je povedala: " Prepoznaven videz Marilyn z zapeljivimi rdečimi ustnicami, sijočo porcelanasto poltjo in dramatično začrtano linijo eyelinerja je videz, ki zaznamuje leto 1940 in še vedno prevladuje v svetu lepotne in modne industrije. To je videz, ki opredeljuje glamur. Colour Elixir šminka z imenom Ruby Tuesday temelji na enem od priljubljenih videzov Marilyn in je še vedno moj 'instant glamour videz' ali s tujko 'To-go look'. Rdeča za takojšen klik do glamurja je še vedno eden mojih najbolj priljubljenih odtenkov. To je ultimativna 'Glamurozno rdeča'."
Ruby Tuesday - ikonska rdeča šminka
Marilyn Monroe je nekoč dejala: "Včasih, ko sem gledala Hollywood zvečer, sem razmišljala, da mora biti na tisoče dekle z enakimi sanjami, kako postati filmska zvezda. Ampak rekla sem si, ne, ne bom se obremenjevala z njimi, želela sem si še več, kot one." S pomočjo slavnega umetnika ličenja, Max Factorja, ji je uspela osupljiva preobrazba iz Norme Jeane v Marylin Monroe. Zgodba Maylin Monroe je bila navdih umetnikom ličenja Max Factor. Marilyn je osvojila srca po svetu, verjela je v glamur in postala njegova ikona. Glamurozna pa je lahko vsaka od nas, z uporabo pravih izdelkov Max Factor in upoštevanjem proporcev svojega obraza.
Max Factor Slovenija tudi tebe vabi, da ustvariš svoj glamurozen videz z uporabo hashtaga #GlamJan. Januar je namreč tisti mesec v letu, ko si ženske ponovno zadamo nove cilje in smo odprte za nove možnosti. Vse ženske pri Max Factorju vabijo, da delijo svoj osebni glamur na Max Factor #GlamJan. Osebna glamurozna preobrazba naj bo taka, kot je še ne pomniš. Zgled naj ti bo zgodba transformacije od Norme Jeane do Marilyn Monroe. Medijska kampanja ambasadorjev umetnikov ličenja Max Factor vključuje slavno britansko vizažistko Pat McGrath in znane obraze, vključno s Candice Swanepoel in Gwyneth Paltrow. Objavi torej tudi ti svoj najbolj glamurozen transformacijski selfie s pomočjo hashtaga #GlamJan in sporoči svetu, kako dobro se počutiš.

Slikovni material- pravice: vse medijske in osebne pravice pridržane
Posestvo Marilyn Monroe
LLC © marilynmonroe.com
Slika Norma Jeane: foto Bernard Hollywood © 2015 Renaissance Road Inc.
Slika Marilyn Monroe: © 2015 Arhiv slik. MH Greene 2013. J Greene

Ni komentarjev:

Objavite komentar