sreda, 28. januar 2015

Nagradna igra s CLARINS izdelki za 50+

Že leta 2020 bo na svetu več kot ena milijarda (!) žensk, starih 50 let in več. Neverjetno, kajne! Staranju nihče od nas ne more uiti, alternativa (saj vemo, katera) pa nam tudi ni všeč. Zato je čas, da spremenimo dojemanje starosti in da se zavemo, da so 50. leta lahko za žensko celo lepša, kot vsa poprej. Navsezadnje so najvplivnejše ženske na svetu iz te starostne kategorije - pomislite na Julianne Moore, Zabou Breitman, Michelle Obama, Selo Ward, Angelo Merkel… To niso stare, utrujene, nesamozavestne ženske srednjih let, ampak kar pokajo od mladostnega žara in življenjskih načrtov.
Veste, kaj je dobro pri srednjih letih? To, da ni človeku več niti figo mar, kaj si mislijo drugi o njem. Požvižga se na vse in dokazuje se samo še sebi, ne drugim. Končno se postavi na prvo mesto, vzljubi se, takšnega, kot je, svojim ciljem pa začne slediti premočrtno kot buldožer in pri tem ga ne ustavi nič. Ker pa smo ženske vseeno rade vedno lepe, ne glede na to, ali je v letnici zapisana dvojka, trojka, štirka ali petka, je Clarins vsem ženskam 50+ namenil linijo Super Restorative, ki vključuje rastlinski izvleček z veliko močjo obnavljanja.
To je harungana, zdravilno drevo z Madagaskarja. Kaj naredi ta sestavina? Poveča nastajanje kolagena v koži, močnejša naj bi bila celo od retinola! V koži spodbudi presnovo in tako je koža videti bolj čvrsta in napeta; spet je sijoča, kot bi bili stari 35 let, ne pa 50. Navsezadnje želimo izgledati tako stare, kot se počutimo (torej mlade). Po uspešnem lansiranju linije dnevnih krem Super Restorative Day lani pomladi sta konec jeseni prišli na trg še izjemni nočni kremi Clarins Super Restorative Night, ki ženskam po 50. letu obljubljata, da 'biti 50 in imeti sijočo kožo že navsezgodaj zjutraj' ni več misija nemogoče.
Tudi ti kremi vsebujeta organsko harungano, izvleček čudežno zdravilnega drevesa z Madagaskarja, med sestavinami je tudi organska skalna vrtnica iz Montpellierja in še kopica drugih dobrodejnih Clarins sestavin (hexylresorcinol molekula, izvleček ginkgo biloba, dvojna hialuronska kislina in maslo ši). Super Restorative Night je za vse tipe kože, je bogata, olepševalna nočna krema, ki deluje tudi proti pigmentnim madežem, za zrelo, zahtevno kožo. Na voljo je tudi v različici za zelo suho kožo Super Restorative Night.
Novost, ki bo sredi februarja prišla na police, pa je izdelek iz linije Super Restorative Total Eye Concentrate, vsestranska hranilna nega za predel oči in vek, ki se bori proti gubam, zabuhlosti in temnim madežem! Resničen 'par pomlajevalnih očal' za zrelo kožo zgladi, osvetli, polepša, nahrani, navlaži kožo na predelu oči in vek… in olajša nanos ličil. Izdelek je idealen za kožo po 50. letu, ki je pod vplivom hormonskih sprememb. Tudi Total Eye Concentrate vsebuje zdravilno moč harungane z Madagaskarja.
In vse te novosti, pa še kaj, lahko z malo sreče preizkusiš tudi ti! V tokratni nagradni igri v sodelovanju s podjetjem Everet namreč podarjam:
- 1 x Super Restorative set, v katerem se nahaja Super Restorative serum (10 ml), krema za okoli oči Super Restorative Total Eye concentrate (3 ml) in super obnavljajoča maska za obraz in vrat (15 ml). Vse skupaj te čaka v mikavni, prelepi kremnato bež kozmetični torbici (imitacija usnja), ki jo lahko brez zadrege uporabiš tudi kot večerno clutch torbico
- 1x Beauty Flash Balm – Clarinsova ikona za takojšnjo obnovo kože in neverjeten sijaj obraza (15 ml), ki se ga priporoča kot podlago pred nanosom ličil
- 1x One step Cleanser (100 ml), dvofazni čistilec ličil z izvlečki pomaranče za takojšnjo sijočo polt 
Zadnja dva izdelka sta primerna za vse starostne skupine in vse tipe kože, medtem ko je prva nagrada namenjena zreli koži, ki se spopada s pomanjkanjem sijaja, svežine in napetosti, ter je bolj občutljiva zaradi hormonskih sprememb v telesu in je na videz uvela, izgublja čvrstost, ima globoke in vidne gube, polt pa je neenakomerna.
Ker pa se je seveda za vsako stvar v življenju treba vsaj malce potruditi, je tvoja naloga, da mi do 4. februarja 2015 na elektronski naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com pošlješ pravilen odgovor na vprašanje: Od kod izvira harungana, ključna obnavljajoča sestavina v Clarinsovi liniji Super Restorative? Veliko sreče pri žrebu, z nagrado lahko osrečiš sebe (če si v najlepših zrelih letih), ali pa podariš izdelke svoji mami, teti, prijateljici... Da bodo lepe v vsakem obdobju življenja.

1 komentar:

  1. Pozdravljeni, zaradi dolgotrajne odsotnosti zaradi bolezni z majhno zamudo sporočam srečne nagrajence tokratne nagradne igre. To so: Žana Slapšak, Hrastnik, ki je prejela glavno nagrado (paket testnih izdelkov s torbico za kožo po 50. letu), druga nagrajenka pa je Katarina Slak, Nova gorica, ki bo lahko preizkusila odstranjevalec ličil in masko za svežino obraza. Iskrene čestitke!

    OdgovoriIzbriši