sreda, 21. januar 2015

Mladostni vrelec za ženske po 40. letu

Po 40. letu starosti se s hormonskimi spremembami pri ženskah pojavijo tudi telesne in psihološke spremembe. Veliko žensk izgubi tisto 'iskro', ki jih naredi privlačne in lepe – mladostni duh. V svojem življenju se ženske soočamo s popolnoma različnimi življenjskimi obdobji, ki jih zaznamujejo vzponi in padci. Otroštvo, puberteta, prva ljubezen, kariera, materinstvo... Vendar pa nobeno življenjsko obdobje ne vpliva toliko na naše spoznanje o staranju in minljivosti življenja, kot obdobje po 40. letu starosti.
Z upadanjem proizvodnje ženskih hormonov kot posledice staranja, pride do velikih sprememb v ženskem telesu. Povečanje teže, izguba sijaja, čvrstosti in volumna kože ter las, gube, zmanjšanje libida, stalna utrujenost... Vse te spremembe vplivajo ne samo na vse večje nezadovoljstvo žensk z lastnim telesom, temveč tudi z življenjem samim. Žensko telo po 40. letu, še posebej v obdobju menopavze, se sooča s spremembami, ki so posledica hormonskih dejavnikov in tudi okoljskih vplivov.
Upočasni se delovanje bazalnega metabolizma, zaradi česar se zmanjšujejo tudi energijske potrebe organizma. Kombinacija teh dejavnikov z morebitnim nezdravim načinom življenja lahko privede do prevelikega povečanja telesne teže. Mladostni duh, ki nikoli ne izgine, je ideal, na katerem je nastal Spring - inovativna linija prehranskih dopolnil, ki je namenjena ženskam po 40. letu starosti.
Spring Green coffee & L-carnitine je prvo prehransko dopolnilo, ki je namensko izdelano za ženske po 40. letu starosti. Vsebuje optimalne količine izvlečka zelene kave, ki deluje na zmanjšanje apetita, pospešitev metabolizma in zmanjšanje telesne mase ter L-karnitin, ki je bistvena sestavina za pospešitev kurjenja maščob, obenem pa še lanena semena, biotin in krom.

Ni komentarjev:

Objavite komentar