ponedeljek, 19. januar 2015

Dve inovaciji za ekstra sijoče lase

Pot do sijočih las se začne že pri običajni negi. Če želiš sijoče lase, čim manjkrat uporabljaj sušilnik za lase, ker vroč zrak iz sušilca lasem odvzame vlago, samo lasje, ki imajo dovolj naravne vlage, pa so lahko sijoči. Sijaj lasem lahko dodaš tudi, če za razčesavanje las uporabljaš okroglo ščetko z naravnimi ščetinami. S ščetkanjem lase zgladiš, zato bo sijaj las odseval na celotni površini.
Ekstra sijaj las lahko dosežeš tudi z različnimi negovalnimi izdelki in serumi ter olji za gladkost, občasno lasem privošči tudi globinsko razvajanje in negovalne tretmaje, ki bodo lase obnovili. Schwarzkopf Professional je svoji liniji olj za lase dodal dve oljni razpršili, to sta BC Oil Miracle Mist z marula oljem za fine lase in BC Oil miracle mist z arganovim oljem za močne lase. Formulacija ne vsebuje silikonov, je ultra lahka in se hitro suši ter jih ne obteži.
Že manjša količina BC Oil Miracle Mist razpršila je dovolj za preporod suhih, pustih las v nežne, zdrave in sijoče. Nova BC Oil Miracle kolekcija bo na voljo v Schwarzkopf Professional partnerskih salonih z letošnjim februarjem in v spletni trgovini https://trgovina.hairbeauty.si. Posebnost nove formulacije je tehnologija, ki zagotavlja zelo natančno porazdelitev razpršila po laseh za ekstra sijaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar