ponedeljek, 05. januar 2015

Dobrote z žara tudi sredi zime

Sredi zaledenele bele zime lahko uživamo, kot bi bili na poletnem vrtu, v družbi žara, s katerega slastno diši. Okusne žar dobrote v vseh letnih časih nam omogoča novost iz Gorenja, steklokeramični namizni žar, na katerem lahko pripravimo slastne jedi, ki se pečejo v lastnem soku. Pečemo jih lahko celo brez maščob in pri tem se nič ne bo kadilo. Namizni žar Gorenje je tako priročen, da ga lahko prenašamo s seboj.
Za uporabo novega namiznega žara potrebujemo le električni priključek. Naprava je energijsko varčna, kompakten dizajn je všečen in primeren za vsako kuhinjo in za vsakega kuharja. Žar omogoča nastavitev temperature od 60 do 250 stopinj Celzija, jakost delovanja nastavljamo z vrtljivim kovinskim gumbom. Hrano položimo na steklo, če želimo, lahko uporabimo tudi rešetko, da že pečene dobrote ostanejo tople ali da jih pogrejemo.
Tudi čiščenje je preprosto, ker steklokeramični namizni žar GG1200E odlikujeta kakovostno SCHOTT steklo in ohišje iz nerjavnega jekla, zato ga čistimo na enak način kot steklokeramično ploščo. Priporočena maloprodajna cena za model GG 1200E je 199,90 evra.

Ni komentarjev:

Objavite komentar