sobota, 17. januar 2015

Dežela BMW xDrive osvaja Kranjsko Goro

Zima je za nekatere tisti pravi poligon, na katerem se dokazujejo. Zakaj najbolj drznih niti resne snežne razmere ne ustavijo, lahko spoznate, če se boste januarja in februarja odpravili v Kranjsko Goro, kamor se je s tem vikendom spet vrnila vznemirljiva in adrenalina polna Dežela BMW xDrive, ki nudi številne priložnosti za nepozabno doživetje, pa tudi vozniško preizkušnjo, kot je morda še niste spoznali.
Dežela BMW xDrive vam ponuja možnost, da se usedete za krmilo enega izmed najnovejših modelov vozil BMW xDrive in na snežni površini preizkusite inteligentni sistem štirikolesnega pogona. BMW xDrive že v desetinki sekunde zagotovi vrhunsko okretnost, oprijem, ohranjanje smeri in predvsem varnost na še tako zahtevnem cestišču. Štirikolesni pogon xDrive, ki se ponaša z variabilnim prenosom moči prek elektronsko krmiljene večlamelne sklopke, je bil prvič predstavljen leta 2004 v modelu X3. Njegovi glavni lastnosti sta razmerje prenosa 40:60 v korist zadnjih koles ter možnost, da po potrebi prenese do 100 odstotkov moči na prednjo ali na zadnjo os.
Inteligentni sistem štirikolesnega pogona ne le sledi, ampak celo 'misli' vnaprej namesto voznika in se hitro ter fleksibilno prilagaja vsem pogojem vožnje. Zdaj je na voljo že v več kot 80 modelih vozil znamke BMW. Po zaslugi spremenljive porazdelitve pogonskih sil skrbi za optimalno potisno silo in prinaša 100-odstotni užitek v vožnji na vsaki podlagi. V Kranjski Gori bodo predstavljeni najnovejši modeli BMW, ki so opremljeni z xDrive tehnologijo, med njimi tudi vozila BMW X4, BMW X6 in BMW serije 2 Active Tourer.
Aktivnosti v sklopu dogodka Dežele BMW xDrive bodo potekale na dveh lokacijah, in sicer ob snežni plaži BMW ter ob hotelu Skipass. Lokaciji bo povezoval ekskluzivni (brezplačni) prevoz BMW Shuttle Service. Program ob snežni plaži BMW zajema smučarski preizkus proge BMW xDrive, ki lahko udeležencem prinese vrhunske BMW smuči K2; sankaško progo za najmlajše; skibike za adrenalinske navdušence; zabavni glasbeni in plesni program xDrive; ter talk show z zvezdami slovenskega športa – vsak vikend ob 11. in 14. uri bo na voljo za pogovor ena od velikih zvezd slovenskega športa: Filip Flisar, Jure Košir, Marko Grilc, Biatlonska reprezentanca Slovenije in Žan Košir.
Program ob hotelu Skipass bo obsegal testne vožnje na snegu z BMW xDrive, xDrive rampo, biatlonsko streljanje, tek na smučeh in golf na snegu.
Ne zamudite priložnosti za nepozaben užitek v vožnji in obiščite Kranjsko Goro v izbranih terminih:
17. – 18. januar 2015
24. – 25. januar 2015
31. januar – 1. februar 2015
14. – 15. februar 2015
21. – 22. februar 2015

Več informacij o dogodku Dežela BMW xDrive in obrazec za prijavo boste našli na spletnem naslovu www.bmw.si/xDrivedozivetje. Izberite svoj termin in se prepustite adrenalinskim užitkom brez primerjave!

Ni komentarjev:

Objavite komentar