petek, 09. januar 2015

7 novih fotoaparatov iz Canona

Pri Canonu so v teh dneh predstavili kar sedem novih modelov v družini PowerShot in IXUS. Trije novi fotoaparati PowerShot bodo zaradi povečave poskrbeli, da se motivu približamo z velike razdalje, s katerimkoli od treh novih kompaktnih fotoaparatov IXUS pa se lahko podamo na nočno zabavo. Medtem bo novi PowerShot N2 (na sliki spodaj) s svojimi možnostmi zadovoljil tudi najbolj ustvarjalne.
PowerShot SX530 HS je Canonov hibridni fotoaparat s kar 50-kratno optično povečavo in 100-kratno povečavo ZoomPlus. PowerShot SX710 HS s 30-kratno optično povečavo in PowerShot SX610 HS z 18-kratno optično povečavo bosta poskrbela, da se bomo lahko približali motivom, ki jih je težje doseči. Pri zahtevnih posnetkih funkcija samodejne povečave Auto Zoom na vseh treh modelih poskrbi, da motiv ostane na sliki.
PowerShot SX710 HS
Možnost zazna število ljudi v prizoru in prilagodi povečavo, s čimer zagotovi najbolj primerno velikost motiva na fotografiji. Inteligentni stabilizator slike zagotavlja jasnost in ostrost posnetkov. Fotografije in filme v polni visoki ločljivosti Full HD lahko nato z enim dotikom preko integrirane brezžične povezave ali tehnologije Dynamic NFC prenesemo na pametni telefon ali tablico. Za ustvarjalne in spontane fotografije bo novi PowerShot N2. Simetrično kvadratno ohišje je opremljeno z inovativnimi obroči na objektivu za približevanje pogleda in prilagajanje možnosti, s čimer lahko s fotoaparatom posnetke naredimo iz najrazličnejših kotov.
PowerShot SX530 HS
PowerShot N2 je opremljen tudi z novim zaslonom na dotik, ki se nagne do 180 stopinj, kar vklopi način za posnetke selfie in pomaga, da se predstavimo drugim v najboljši luči. Za bolj ustvarjalni način je na voljo opcija Creative Shot. V tem načinu fotoaparat vsaki fotografiji doda različne ustvarjalne obdelave. Pametna tehnologija analizira motiv in posname zabavne kratke video posnetke z različnimi hitrostmi in učinki
Tanki modeli IXUS 160, IXUS 165 in IXUS 170  (na fotografiji zgoraj) omogočajo, da tudi na poti z osupljivimi podrobnostmi ujamemo svoje najljubše trenutke. Novi modeli so Canonovi najmanjši fotoaparati do sedaj in zlahka jih spravimo v žep. Z 12-kratno optično povečavo na fotoaparatu IXUS 170 in 8-kratno optično povečavo na modelih IXUS 160 in IXUS 165 se lahko osredotočimo na dogajanje.
PowerShot SX610 HS
Vsi trije modeli so opremljeni s tipalom z ločljivostjo 20 milijonov točk za podrobne fotografije. S pametnim samodejnim načinom Smart Auto bo aprat namesto nas upravljal nastavitve, z zabavnimi ustvarjalnimi filtri pa lahko posnetke spremenimo v tisto ‘nekaj več’. Več informacij o novih modelih dobite na spletni strani.

Ni komentarjev:

Objavite komentar