petek, 12. december 2014

V novo leto z obrazom brez gub

V času novoletnih zabav želi vsaka ženska (in včasih tudi moški) blesteti z brezhibno podobo. Kako si pomagajo slavne osebe, kot so Kate Middleton, Victoria Beckham, Beyonce, Emilia Fox ali pa naše lepotice, kot je recimo Nadiya Bychkova, ko se želijo upreti minevanju časa?
Te in še mnoge druge ženske so izbrale vrhunsko organsko kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell, ki je odlična alternativa botoksu. Krona teh izdelkov je Gold Bee Venom Mask, najbolj prestižen izdelek kozmetične hiše Heaven. 'Zlata' maska vsebuje čebelji strup ABEETOXIN v obliki, ki ga je težko pridobiti in ima nadvse potentne lastnosti. Do danes so izdelali samo 500 mask v tej obliki.
Zlato masko, ki jo je razvila Deborah Mitchell, ustanoviteljica znamke, zaradi izjemnega delovanja opisujejo ne samo kot naravno alternativo injekcijam botulinum toksina, ampak velja za pravo revolucijo v kozmetični industriji. Maska deluje na obrazne mišice tako, da jih dvigne, napne in učvrsti, obenem deluje na globoke izrazne gube in linije.
Masko lahko uporabite samostojno ali po predhodnem nanosu vlažilnih krem oziroma serumov Heaven by Deborah Mitchell. Lahko jo uporabite tudi samostojno kot kremo ali kot masko v debelejši plasti, pustite delovati 10 minut in sperete ali pustite čez noč. Maska vsebuje esencialna olja organske vrtnice in organske sivke, organski slez, organsko karitejevo maslo, vitamin E in beta karoten, manuka med in čebelji strup ABEETOXIN.
Poleg zlate maske, ki je najprestižnejši in najdražji izdelek, so na voljo tudi Black Bee Venom Mask, cenovno ugodnejša Silver Bee Venom Mask in 'običajna' Bee Venom Mask, ki prav tako vsebujejo čebelji strup, vse pa delujejo na kožo učvrstilno, pomlajevalno in ji vračajo mladosten sijaj. V spletni trgovini Heaven Skincare Slovenija lahko vrhunske izdelke za mlajši videz kože med 15. in 31. decembrom 2014 dobite s 15-odstotnim popustom in si tako uresničite želje po mlajšem videzu brez pomoči injekcij ali skalpela. Dovolite si zažareti ;)

Ni komentarjev:

Objavite komentar