četrtek, 11. december 2014

Karl Lagerfeld in Marc by Marc Jacobs tudi pri nas

Svetovno znani modni znamki Karl Lagerfeld in Marc by Marc Jacobs sta že pred časom posegli tudi na področje moških in ženskih zapestnih ur. Te bomo sedaj lahko kupovali tudi v Ljubljani, novo pridobitev in aktualne kolekcije modnih dodatkov pa smo si lahko ogledali prejšnji teden na dogodku, ki ga je pripravilo podjetje Slowatch v poslovalnici Supernova na Rudniku.
Najprej smo si v družbi predstavnikov podjetja in številnih novinarjev ogledali zapestne ure Marc by Marc Jacobs, ki so namenjene ženskam. Ure so živahne, energične in polne barv. So za sodobne ženske, ki potujejo s stilom in ljubijo modo ter zabavo.
Meni osebno, pa tudi marsikomu drugemu, so bile najbolj všeč ure retro videza, s tankim paščkom in že nekoliko pozabljenih, a prav zdaj spet tako modernih barvah.
V kolekciji so sicer ure iz nerjavnega jekla v klasičnih srebrnih, zlatih in bakrenih odtenkih, kot tudi tiste bolj drzne z usnjenimi in silikonskimi paščki, kjer je poudarek na barvitih številčnicah. Na dogodku se je predstavila tudi ambasadorka ur Marc by Marc Jacobs v Sloveniji, priznana modna in televizijska vizažistka Maja Šušnjara.
V nadaljevanju smo si lahko še ogledali Karl Lagerfeld ure, ki pa so razdeljene na žensko in moško kolekcijo. Ure so unikatne, rahlo ironične, vendar sodobnega dizajna. Ključni elementi, s katerimi se ure predstavljajo, so zadrge, zaponke in verige.
Kdo obožuje znamko Karl Lagerfeld? Tisti, ki je neobremenjen, ima svoj lasten, izrazit slog in se ne boji pokazati samozavesti. Osebno mi je bil najbolj všeč model z dvojnim paščkom s piramidastimi neti, v črni barvi, ki se po sredini odpira oziroma zapira z zadrgo. Je namreč prava mešanica med rokerskim in šik videzom, kombinacija, ki jo zna redko kdo tako dobro zadeti, kot prav Karl Lagerfeld.
Ob tej priložnosti se je na dogodku predstavila tudi Slowatcheva ambasadorka za Karl Lagerfeld ure, znana modna oblikovalka in stilistka Nina Šušnjara. Za konec se je zbrana družba lahko posladkala tudi z modno navdahnjeno torto.

Foto: D. S.

Ni komentarjev:

Objavite komentar