sobota, 27. december 2014

Styling: pada sneg (in cene)

Sneg je, glej zunaj sneg je... Tema današnjih pogovorov je oblika padavin, ki jih poznamo kot sneg, nizke temperature spadajo zraven. Začasno pospravi dizajnerska sončna očala in tanke majice z bleščicami, kajti, ko se boš podala ven, bo tvoja prva skrb, kako ohraniti telo in glavo na toplem. Zato obleci prvovrstno puhovko z visokim ovratnikom znamke Pennyblack, z diagonalno prešitimi površinami in v prelivajoči se barvi, ki se igra s sijajem in mat (Pennyblack oblačila in dodatke dobiš v Galeriji Emporium).
Lahko se ozreš tudi po prednovoletnih razprodajah. Te imajo že v večini trgovin, na spletu pa sploh. Kakor pada prvi sneg, tako padajo tudi cene. Mehak in nekoliko over-size pulover znamke Zara (mešanica volne, alpake in umetnih vlaken) je že pristal na znižanju. Zraven obleci elegantne modre džinske znamke JDY (Jacqueline De Yong). Njihovo aktualno ceno preveri v trgovinah Sportina, kjer jih prodajajo.
Na noge natakni visoke snežke Asics Onitsuka Tiger Snow Heaven Boots (nakup na Asosu). Na znižanju ni ženska ura Diesel iz kolekcije jesen/zima 2014, a vsekakor predstavlja lep modni dodatek, ki je tudi uporaben, ko boš odštevala minute do novega leta. Morda ti bodo s prvim snegom postali všeč povsem drugi vonji, kot še pred dobrim tednom dni - čas je za tople in razkošne, kot je parfumska voda Kenzo Jeu D'Amour. Zaljubila se boš!

Ni komentarjev:

Objavite komentar