ponedeljek, 01. december 2014

Styling: motivacija za šport

Je že ta čas v letu, ko škilimo k novoletnim zaobljubam, ena od teh je več gibanja. Manj sedenja, manj prenajedanja... več gibanja! Nam bo uspelo? Kdo ve. Piškoti in čokolada so prav privlačni, ždenje pred televizorjem tudi. Navsezadnje je zimski čas resnično primeren za izgovore vseh vrst in popolno hibernacijo.
Ker pa bi se rada na pomlad končno 'zbudila' s čvrsto postavo, si bom za več motivacije na računalnik (in hladilnik!) nalepila sliko brhke in mišičaste lepotice, še ena dobra samoprevara je nakup nove opreme za fitnes, rekreacijo, pilates ali jogo (karkoli že), kajti to je  vsaj ena od dobrih plati telovadbe v zaprtih prostorih.
'Motivacijski pripomočki' so v mojem primeru vintidž Nike majica iz nove kolekcije, udobna zadeva v slogu 80. let, zraven se podajo 5/6 športne pajkice, prav tako Nike, obula bom stajliš superge Maison Martin Margiela, na ušeska nataknila novi walkman znamke Sony, saj je glasba znana po tem, da ustrezno motivira pri gibanju, za stajliš podlago bo skrbel yoga mat znamke Liform. Za vsak primer sem našla še pilates skupino, ki se ji bom v kratkem priključila, da bo lenoba to zimo ostala pred vrati.

Ni komentarjev:

Objavite komentar